A bőr, a lélek tükre

[Total:    Average: /5]

A színek titkai

A rózsaszín

Milyen lenne a világ színek nélkül? minden bizonnyal unalmas és szürke… ez a nyilvánvaló evidencia talán még inkább igaz az esztétika világára, ahol a színek különösen fontos szerephez jutnak. A szépségszalontól a spa-ig, a gyógyfürdőtől a thalassóig a színek mindenütt jelen vannak: logónk, munkahelyi környezetünk színválasztásában, a színterápiában, a színek tulajdonságaiban, a csakrákban, az aurában, a színek pszichológiai hatásában, az öltözködésben… számunkra, a kozmetikai szakma képviselői számára a színek alapos ismerete nagy kincs lehet. fedezzük fel hát a világot mintegy varázsütésre megélénkítő színek szimbolikáját és különféle hatásait. !… utazzunk együtt színországba! a fehér után lássuk ezúttal a rózsaszínt.

Anyagi szín

Piros+Fehér+Lila

Asszociációk

Szerelem, szeretet, szentimentalizmus, érzelmesség, szív, kegyelem, önzetlenség, kedvesség, szívélyesség, vigasztalás, nyugalom, védelem, békesség, boldogság, törékenység, gyengédség, félénkség, tűnékenység, könynyelműség, érzékenység, kifi nomultság, álom, hús, újszülött, megvilágosodás. Kisbaba, gyermekkor, keresztelő, fiatal lány, rozé bor.

Szimbolika

Megújulás, feltámadás a fényben, misztikus újjászületés, állhatatos szerelem, tartózkodó szerelem, szemérmes szerelem, szerénység, szelídség, báj, finomság, gyönyör.

Pszichikai, érzelmi hatás

Megnyugtat vagy enyhén ösztönzőleg hat.

Környezet

Környezetünknek nőies jelleget ad, kellemes, megnyugtató légkört teremt. A rózsaszín, a mályva, a levendula romantikus érzéseket keltenek.

Feng shui

Jelentései: szeretet, szív, házasság, anyaság. Segít megtalálni a problémák gyökerét és megoldását.

Öltözködés

Viselése ajánlott:
• Valamely érzelmi sokkhatás után, hogy hamarabb túllépjünk a nehézségeken.
• Saját magunk elfogadása érdekében, és azért, hogy könnyebben megnyíljunk mások felé.
• Baráti körünk szélesítésére, illetve a meglévő baráti kapcsolatok élénkítésére.
• A közöny, az intolerancia, a szeretetlenség, a megosztottság ellen.

Előfordulása leginkább

Az egészséggel, a jó közérzettel kapcsolatban.

Névjegykártyán, image-ben

Gyengédség, szelídség, kedvesség, nőiesség. Szépségápolás, esztétikai ipar

Myriam Hoffmann
www.prmiere-impression.com
e-mail: premiere-impression@worldcom.ch

About Bogdán Dorka 503 Articles
Kevesen ismerik az igazi Bogdán Dorka-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*