Hírek

A legújabb arc-liftingek

Polinéz lazító kalandozás a Thali(sens-tõl

A Bretagne cosmétiques marin nemrégiben piacra bocsátott thali(sens koncepciója öt földrészhez köthető, különlegesen exkluzív rituálét kínál. most induló
sorozatunkban lapszámról lapszámra bemutatjuk e rendkívüli igényességgel kidolgozott, öt különböző utazásra hívó kezelési eljárások alkalmazási módját. elsőként egy polinéz lazító kalandozásra invitáljuk olvasóinkat.

A Polinéz kezelés lépésről lépésre

1. lépés

A Thali(sens kezeléseknél fontos, hogy a vendég érkezésekor már minden készen álljon a kezeléshez. A desztinációt megidéző dekoráció lényeges a hangulat biztosításához, a polinéz lazító kalandozás esetében ezt virágok, kagylók, korall és polinéz terítő képviseli. A feldíszített kezelőágy Thali(sens törölközőkkel van letakarva, a kezelő személy pedig Thali(sens egyenruhában, hátrakötött hajjal, diszkréten sminkelve és mosolyogva fogadja a vendéget, így teremtve meg a feltételeket a teljes kikapcsolódáshoz (1. ábra).

2. lépés

A kezelést a lábfejek frissítésével kezdjük. Ez a lépés minden úti célbevezető szakaszában megtalálható, és összesen négy percig tart. Ebben a fázisban a vendég a hátán fekszik, Thali(sens törölközővel letakarva. A mélymeleg takaró bekapcsolva, hogy a kellemes hőmérsékletet biztosítsuk a kezelendő személy számára. Két Thali(sens kistörölközőt meleg víz alá teszünk, széleit behajtjuk, majd felgöngyölítjük.

3. lépés

Mindkét kezünkbe fogunk egy előkészített törölközőt, és ráhelyezzük a lábujjakra. Párhuzamos csúsztatások következnek a lábujjaktól a bokáig, majd a kislábujjtól a külső bokacsontig oda-vissza. Ezután széthajtjuk a törölközőt, és a lábfejet beburkolva mindkét kézzel megnyomkodjuk, ugyanezt elvégezzük a másik lábfejen is. A következő szakaszban gyúrások, talpnyomkodások és más speciális mozdulatok váltják egymást először az egyik, majd a másik lábfejen. A lábfej frissítését simításokkal fejezzük be (3. ábra).

Bogdán Dorka

Kevesen ismerik az igazi Bogdán Dorka-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat.

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük