Aqua Disiac – Parfüm a feromonok ár, vásároljon most hol vásárolnak, megjegyzéseket,

[Total:    Average: /5]

A pszichológusok azt mondják, hogy sok ember nehezen kommunikál az ellenkező nemmel. Perfumers javasoljuk, hogy használja parfüm a feromonokkal Aqua Disiac, előállított férfi és női változatai. A gyártó azt ígéri, hogy a használat után, Ismerkedés és Ismerkedés kerül sor természetes és kellemes légkörben, mert a parfüm a hatást okozó a kegyelem és az ösztönös vonzódás partnerekkel. Nézzünk szembe a tényekkel, ha ez az, amit az ára a szeszes italok, és hogyan kell használni őket rendesen.

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

Diversity termékskála

A szakértők azt mondják, hogy a parfümöt Aqua Disiac alakult ki a női és férfi változatban. Parfüm nőknek van csomagolva egy elegáns fényes doboz karton. Ez történt a lila különböző árnyalataival az ezüst betűkkel a cím. Az oldalán van egy rés, amelyen keresztül látható egy áttetsző üveg az azonos színű. Nyakán a telepített mozgatható görgő, amellyel a szellemek a testre. A kötet az injekciós üveg 10 ml-es és az ára is 990 … (tovább ezen a linken).

A képen látható, hogy a férfi parfüm a feromonok Aqua Disiac is van egy elegáns csomagolás, készült ezüst-fekete színű. Ez történt formájában egy doboz nyílás a bal sarokban, amelyen keresztül megtekinthetjük a csillogó üveg úgy néz ki, mint a króm-acél. Az fehér matt fedél is van egy klip, amely lehetővé teszi, hogy a bőrre a megfelelő mennyiségű parfümöt. Egy fiola 10 ml ésszerű áron körülbelül 1000 rubelt, hogy ellenőrizze az árat férfi parfüm hivatalos honlapján (például ezt a linket).

Feromonok jelet ad az agy.

Meg kell említeni a gyűjtemény Aqua Disiac vad pézsma. Ez képviseli a híres parfüm Patrick Martin és készül öt nőstény eltérések:

 • molekulák.
 • La vie est belle.
 • Sublime Balkiss.
 • Eros Versace.
 • Boss ma vie.

Ezen kívül, van két változata férfi parfüm:

 • Blue de Chanel.
 • Eros Versace.

Perfumers figyelmét, hogy a megkülönböztető jellemzője ennek a sorozatnak a használata pézsma, hogy az a tulajdonsága, hogy könnyítsen a hangulat, libidó növelése, enyhíti a stresszt és a negatív más emberek, valamint az innovatív molekuláris komplex növeli a tartósságát a parfüm, amely lehetővé teszi számukra hogy elérjék céljaikat még mérsékelt használatra.

A működési elve feromonok

A tudósok magyarázzák, hogy a feromonok vagy csalogatószerként anyagok kiválasztódik a mirigyek az állatok és az emberek. Nincs szaga, de azonnal elfoglalták a szervezet és a szolgáló jeleket az agyba. Ezek az illékony anyagok átvitelére is képes információkat az ellenkező nemű szexuális érettség, a rendelkezésre állás, hajlandóság, hogy hozzon létre egy pár. Már képviselői a szexuális idéznek egyfajta féltékenység, rosszindulat, vagy éppen ellenkezőleg, tiszteletben, helyét, szereti.

A gyűjtemény az Aqua Disiac vad pézsma használt mindenféle feromonok, tanulmányozták tudósok illatot.

Ezek a feromonok tartalmazott a hüvelyben. És minél közelebb ovuláció, annál nagyobb a koncentráció ezen illékony anyagok a szervezet által termelt. Így a természet törődik a nemzés, ez nem titok, hogy amikor készen áll megtermékenyíteni egy nő egy különös vonzereje a férfiak számára.

Az adatok az illékony szerek ugyanolyan hatású, mint copulin, de ezek laboratóriumban szintetizálhatók. Ez a felfedezés lehetővé tette, hogy csökkentse a költségeit a szeszes italok, anélkül, hogy elveszítené a hatékonyság százalékban. És számos értékeléseket perfumers és az ügyfelek ezt a tényt.

Ennek a hatása feromon az a képesség, hogy növelje a tesztoszteron koncentrációja a vérben a férfiak. Ennek eredményeként, a képviselő az erősebb nem ébrednek fel a figyelmet, a kamatot és a kommunikáció, valamint a vágy több szoros kapcsolatot a tulajdonos aroma „titkos”.

Ez attraktáns által termelt mirigyek mind férfi, mind női test. Media által érzékelt a körülöttük lévő emberek együttérzéssel, tisztelet, érdeklődés. Így használja ezt a parfümöt a termék jobb ülések, utazás, konferenciák, és egyéb kommunikációs nem kapcsolódó flörtöl.

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

A gyűjtemény parfüm használunk az összes ismert feromonok.

A tartalma ez a férfi feromon parfüm sorozat pézsma vad Aqua Disiac amely közvetlenül megnyerte a szívét a gyengébb nem. Sőt, felismerve ezt az illatot, a nők ösztönösen vágynak szex a tulajdonos, mert érzékelik, mint egy energikus, fáradhatatlan szerető.

Ez a hím attraktáns egyedülálló hatást gyakorol a nőkre. Tehát a nők kezdenek kezelni a fuvarozó a szag ellátás és a figyelmet, szinte anyai részvételt. A visszacsatolás fiúk figyelmét, hogy instabil lányok megtalálja a békét, a szelídség, a jó humor.

ajánlások használatát Aqua Disiac

A pszichológusok azt mondják, hogy szellemek vagy koncentrátum feromonok Aqua Disiac sok embernek segít, hogy érzi a bizalmat ébreszteni a férfias vagy nőies. Tehát alkalmazása után a parfüm félénk lányok, vagy fiúk érezni egyfajta támogatást az illékony anyagok és kezdenek viselkedni, sokkal nyugodtabb, nyugodt és barátságos. Elvesztették a túlzott feszesség, merevség és a félelem az elutasítás. És ezt támasztja alá számos rajongók a Sexy termékek élettartamát.

Hogyan kell használni a férfi és női parfüm a feromonok? Perfumers figyelni arra, hogy a attraktorai nincs szaga. Tehát az emberek elnyomják a vágy, hogy öntse a parfüm tetőtől talpig. Így lehetséges, hogy elérjék az ellenkező hatást, azaz, hogy okozhat ösztönös ellenséges és nem hajlandó kommunikálni. Megfelelő alkalmazás magában foglalja, aki olyan egyetlen görgő fölött a bőrön a következő testrészek:

 1. A terület a füle mögött.
 2. Point a csuklóján.
 3. A gödröcske a kulcscsontja.
 4. A nyakkivágással (nők).
Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

Hívei alternatív gyógyászat alkalmazása ajánlott ízesített folyadékot egy olyan területen található négy ujjal a köldök alatt, a véleményük, van egy pont a szexuális energiát.

Fontos alkalmazni parfüm feromon az utasításoknak megfelelően.

Még ha helyesen használják, nem várható azonnali siker, mint a szellemek képesek keltenek érdeklődést, együttérzést, helyét. Ezek azonban nem képesek komoly érzelmek a szeretet, odaadás, a hűség.

Mit kell tudnom szesz Aqua Disiac? Ne feledje, hogy a termékek a márka nem lehet elhelyezni az alkohol-alapú, mint a feromonok hatása alatt alkoholt elpusztult egy pillanatra. Ezért az észlelése ilyen termékek láthatók a hamis.

Sok pozitív értékeléseket perfumers és a hétköznapi emberek biztosítja számunkra, hogy a termékeket Aqua Disiac – nagy asszisztens a kommunikáció és flörtöl. A feromon szereplő parfüm, segít kommunikálni az ellenkező nemű, megszünteti a félénkség, korlátozás, szégyen, ad bizalmat a fellebbezést.

About Bogdán Dorka 503 Articles
Kevesen ismerik az igazi Bogdán Dorka-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat.