Asonor Spray – Anti-Horkolás megoldás orrmirigy kezelés?

[Total:    Average: /5]

A horkolás rendkívül gyakori állapot, amelyet az Egyesült Államokban több mint 90 millió felnőtt tapasztal.
Ezek közül 90 millió egyénből több mint 37 millió tapasztalat horkol rendszeresen, olyan feltétel, amely bár ártalmatlannak tűnhet, az orvosi körülmények széles skáláját okozhatja, sokkal komolyabb, mint az alvászavar.
A horkoláshoz egy vibráló hang jellemzi, amely akkor következik be, amikor a torok és a nyelőcső izmok alvás közben lazulnak, és megteremtik az ismerős “horkoló” hangot.
A horkolás átmeneti jelleggel blokkolt orr vagy a közönséges hideg vagy influenza okozhat, de olyan személyeknél, akik gyakori hangos horkolással rendelkeznek, az állapot súlyos egészségi állapotra utalhat, amely az elzáródásos alvási apnoé.
Az alvási apnoe akkor fordul elő, amikor a flopi torok izmai, amelyek a horkoláshoz vezetnek, teljes egészében elaludnak, és akadályozzák a légutakat, korlátozzák a légzési funkciót, és légzést szüntessenek meg.
Sokan, akik tapasztalják az alvási apnoe folytatják a súlyos szív-és érrendszeri betegségek kialakulását, és sokkal nagyobb valószínűséggel szívrohamot szenvednek, mint azok, akik alvás nélkül horkolnak
A krónikus horkolás és az alvási apnoe szükségessé teheti CPAP vagy folyamatos pozitív légúti nyomástartó berendezés használatát. A CPAP gépeknél a felhasználóknak álcázás alatt maszkot kell viselniük, és több ezer dollárt költhetnek a hálószobában való helyet foglalva, és megnehezítik az alvást.
A horkolás és az alvási apnoe megelőzésének legjobb módja megakadályozni, hogy először előfordulhasson.
A piacon sok horkolási megoldás létezik, a fejpántokból, amelyek az állkapcsot az étrendkiegészítőkre helyezték, de az egyik legfrissebb megoldás az egyik leghatékonyabb.
Az Asonor Anti Snoring megoldásegy úttörő új orrspray, amely megszünteti az orrjáratok és a torok elzáródását, megelőzve a horkolást, mielőtt előfordulna.
Ebben a cikkben megnézzükaz Asonor Anti Snoring megoldásés megtudja, hogyan működik, valamint megvizsgálja azokat a klinikai bizonyítékokat, amelyek támogatják, hogy segítsen eldönteni, hogy ez a megfelelő horkolásellenes megoldás az Ön igényeihez.

Mi a Asonor Spray?

Az Asonor úttörő új kezelés a horkoláshoz, ami ellentétes a piacon lévő bármely más termékkel.
Dániában létrehozott forradalmian új módszer a horkolás kiküszöbölésére olyan klinikailag igazolt elveket alkalmaz, amelyeket a tudományos orvosi vizsgálatok során a horkolás arányának jelentős csökkentése és a megakadályozandó akadályok megelőzése érdekében segítettek a horkolásban szenvedő egyéneknek és partnereiknek. éjszakai alvás.
Az Asonor megoldás egy egyszerű, könnyen használható orrspray-ből áll, amely tisztítja a légutakat és erősíti őket az alvási idő alatt, megelőzve az összeomló izomjelenséget, amely hozzájárul a horkoláshoz és az alvászavarhoz.
Az Asonor a TannerMedico, az egyik vezető over-the-counter álmatlanság és horkoló megoldás a világon.
A skandináviai székhelyű TannerMedico szigorú európai minőségellenőrzési szabványokat tart fenn a termékek gyártása során.
Az Asonor teljes horkolási megoldását CGMP gyártási technikával hozza létre Dániában, Spanyolországban és Németországban, magas szintű hatékonyságot és tisztaságot biztosítva.
Az Asonor olyan személyek számára alkalmas, akik a horkolás minden formáját tapasztalják – a könnyű, időszakos horkolásról a súlyos krónikus horkolásra, az Asonor megoldás képes gyorsan és hatékonyan kiküszöbölni a horkolás alapját, és az alvás alatt szabadon és tisztán tartani a légutakat.
Az Asonor megoldás a horkolásban szenvedő egyének számára rendkívül hatékony alternatívát kínál a kezelésekhez, például a lézerterápiához, ami rendkívül költséges lehet, és csak rövid távú eredményeket eredményez.
Az Asonor és az egyéb horkolás elleni orrpray-k között az egyik legfontosabb különbség az, hogy az Asonor teljesen átlátható termék-formulára vonatkozó politikát tart fenn.
Ahelyett, hogy összetévesztették a hozzávalókat olyan védett formulák mögött, amelyek lehetetlenné teszik annak megállapítását, hogy egy termék negatív mellékhatásokat okoz-e, az Asonor a teljes termékösszetevők listáját elérhetővé teszi mind a termék, mind a vállalat weboldalán.

Hogyan működik a Asonor Spray?

Asonor a nazális dilatáció elvén működik. Az Asonor formula számos olyan összetevőt tartalmaz, amelyek klinikailag bizonyítottan jelentősen csökkentik a horkolás tüneteit, és elősegítik az egészségesebb, rendszeresebb, korlátozás nélküli légzési mintákat alvás közben.
Az Asonor formula elsődleges összetevője a nátrium-klorid. A nátrium-kloridot horkolás kezelésére számos klinikai bizonyíték támasztja alá.
A londoni Szent György Kórház Orvostudományi Főiskola klinikai vizsgálata során nátrium-klorid-oldatot használtunk a vegyületnek a horkolásra gyakorolt hatásának meghatározására, és megállapította, hogy jelentősen csökkentheti a horkolódási zajszintet és minimalizálja a légáramlási ellenállást [1].
Az Asonor poliszorbát 80-at is tartalmaz, amely egy nemionos felületaktív anyag, amelyet általában nazális spray-kben használnak, mivel orr-kortikoszteroidként működik [2].
Az orr-kortikoszteroidok helyi alkalmazását számos különböző klinikai vizsgálatban bizonyították, hogy hatékonyan kezeljék a horkolás kiváltó okait.
A 2004-es Thesszália Egyetem Orvostudományi Egyetemének 2004-es klinikai vizsgálata azt mutatta, hogy az orr-kortikoszteroid alkalmazás jelentősen javítja a légzést alvászavaros betegeknél [3]
A 2004-es írországi St Vincent Egyetemi Kórház Légzőrendszeri Urológiai Egysége által elvégzett klinikai vizsgálat azt mutatta, hogy az intranazális kortikoszteroid alkalmazás minimálisra csökkenti az elzáródásos alvási apnoét és javítja a légáramlást alvás közben, ami hatékonyan megakadályozza a horkolás folyamatát [4].
Végül az Asonor-megoldás által kínált intranazális spray-adagolási módszert a klinikai vizsgálatokban igazolták, hogy a horkolás egyik leghatékonyabb kezelése. A Floridai Egyetem által végzett tudományos kísérlet megállapította, hogy az orrdugulás elleni beadás jelentősen csökkenti a horkolás gyakoriságát, még a nehéz alvóknál is [5].

Asonor Spray Horkolás megoldása Összefoglaló áttekintés

Az Asonor megoldást nagy mennyiségű kényszerítő klinikai bizonyíték támasztja alá, amely bizonyítja hatékonyságát.
Az Asonor megoldás legérdekesebb tulajdonsága azonban az ár, ha összehasonlítjuk a rendkívül drága terápiás megoldásokat.
Az Asonor mindössze 31,00 USD / palack áron kapható, a nagyobb megrendelésekhez kapható kedvezmények, így ez a piacon az egyik legköltséghatékonyabb megoldás.
Ha a piacon a leghatásosabb anti-horkoló megoldást keres, az Asonor a legjobb választás.

About Bogdán Dorka 503 Articles
Kevesen ismerik az igazi Bogdán Dorka-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*