BeezMax – Ortho Cream Propolis, Méhviasz és Bee Venom fájdalomcsillapító?

[Total:    Average: /5]

BeezMaxújfajta ízületi fájdalomcsillapítás, amely a méregből, a viaszból és a mézelő méhek kivonatából készül.

A BeezMax tulajdonságai

Az alábbiak teszikBeezMaxkülönleges:

 • Megakadályozza a sók felhalmozódását
 • Javítja az ízületeket és a szöveteket
 • Csökkentheti a fájdalmat és a duzzanatot
 • 365 napos garancia
 • 3 év ipari tapasztalat
 • 100.000 elégedett ügyfél

A BeezMax összetevői

 • Propolis kivonat
 • méhméreg
 • Olivaolaj
 • Méhviasz
 • Honey Bee kivonat
 • Gesztenye kivonat
 • Moth viasz kivonat

Hogyan nyerhető ki a mézelő méhek az ízületi fájdalom

A méh mérgének a köszvény elleni gyógymód egy alternatív megközelítése a hagyományos orvoslásnak. A méh mérgének számos olyan anyagot tartalmaz, amelyek intenzív gyulladást váltanak ki a szervezetben, beleértve azokat is, amelyek a méheket viszketővé, forróvá és duzzadtvá teszik. A legnagyobb kémiai szereplők a Phospholipase A2 és a melittin – mindkettő súlyos fájdalom és gyulladást okoz.
Tehát hogyan lehetne valami, ami a gyulladást és fájdalmat okozza, valójában csökkenti az arthritis fájdalmát? A méhek véna által okozott vegyületek kiváltják a testet, hogy több saját gyulladáscsökkentő hormont hozzanak létre, és megtisztítsák az immunrendszert, hogy “segítséget küldjenek” az arthritisben.
Mivel az immunrendszer meggátolja a méhcsípés káros hatását, javítja és csökkenti a gyulladást bármely közeli sejtben. Egyes kutatók szerint a méhcsípések a figyelem középpontjába kerülnek az immunrendszerre.
A méhek mérgezésének kezelésére először meg kell győződnie arról, hogy nem allergiás a méhekre. Ezután meg kell találnunk egy helyi méhészet, vagy akár apitherapist-ot, aki képes kezelni a csípést, anélkül, hogy meggyilkolná az értékes beporzódást.
Alternatív megoldásként a BeezMax által kínált kiegészítők is használhatók. Ha nem tartózkodik apitherapist közelében, akkor steril oldatban a méhsejt mérgezését injekciózással be lehet fecskendezni, hogy szimulálja a szúrást. Ezt a méhsejtmérési eljárást alaposan elemeztük, és bár kedvesebbek a régi megközelítéseknél, ez károsítja a méheket.
Ez a kezelés, amelyet általában az akupunkturisták végeznek, magában foglalja a hígított méh mérgének befecskendezését speciális akupunktúrákhoz. Kimutatták, hogy az ízületi gyulladás miatt dolgozik. Ha a méhcsípések vagy az apipunktúra nem vonzóak vagy nem kezelhetők, a bolygó két másik, erős választékot kínál az ízületi gyulladás kezelésére.

Kutatás Bee Stings és közös fájdalom

A kutatások kimutatták, hogy a kurkumin (a sárga fűszer kurkuma jelentős összetevője) “gyógynövény ibuprofén”, hasonló gyulladáscsökkentő hatásokkal jár, mint ezek a gyógyszerek, de veszélyes mellékhatások nélkül.
A kurkumin a fokhagymás növényekből származik, amelyek gyömbérhez kötődnek. A gyökereit szárították és őrölték egy forró narancssárga porhoz, amelyet évszázadok óta használnak Indiában gyógyászati célokra. A kurkumin egy erős antioxidáns, amely csökkenti az OA fájdalmát, és az egyetlen mellékhatás az, hogy a normális formája festéshez vezethet.
100 osteoarthritisos beteg nyolc hónapos vizsgálata során a kurkuminnal történő kiegészítés csökkent artritiszes fájdalmat és csökkent gyulladást okozott. Egy másik elemzés szerint a kurkumin jobbnak bizonyult fájdalomcsillapítás és ízületi gyulladás csökkentésében az NSAID-okhoz képest.

Ha a felhasználók vérhígítót is szednek, mint például a warfarin, a kurkumin növelheti ezeknek a gyógyszereknek a vérhígító hatását.

About Bogdán Dorka 503 Articles
Kevesen ismerik az igazi Bogdán Dorka-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*