DR Extenda – Magyarország, vélemények, ár, gyógyszertár, hivatalos weboldal

[Total: 1   Average: 5/5]

A DR Extenda egy speciális kiegészítés azoknak, akik szeretnék javítani a testtónusokat, és hogy az intim életet változatosabbá tegyék. A készítmény nagy mennyiségű hatóanyagot tartalmaz, amely pozitívan befolyásolja a test állapotát.

További információ a hivatalos weboldalon

Javallatok és ellenjavallatok

A jelzések a következők:dr extenda1 DR Extenda    Magyarország, vélemények, ár, gyógyszertár, hivatalos weboldal

merevedési zavar jelei;

hypolipidemia ;

fáradtság;

a libidó elvesztése;

állandó álmosság;

fizikai fáradtság;

feszültség;

a szexuális tevékenység elveszíti érdeklődését
Az elsődleges ellenjavallat a termék bármely összetevőjére allergia. A gyógyszer alkalmazása nem olyan nőknél, akiknél a terhességi időszak vagy a gyermek anyateja táplálkozik.

Szerkezet – DR Extenda

A DR Extenda hatóanyagokhoz a következők tartoznak: a Damiana gyógynövény levélkivonata. Cselekedetek, mint afrodiziákák és regeneráló szerek. Gyorsítja az egészség helyreállítását. A vizeléssel kapcsolatos problémák garantált megelőzése; kivonat BOCKSHORNKLEE. Felelős a tesztoszteron felszabadulásának növelésére. Megakadályozza a potenciális problémákat; kivonat POMEGRANATE. Javítja a spermium minőségét. A prosztata behatolásával növeli a libidót. A kiegészítés használata a kezelő szakemberrel való előzetes konzultáció után.

Használati útmutató – DR Extenda

A kívánt eredmény elérése érdekében javasolt egy tablettát venni 20-30 perccel a reggeli előtt és egy tablettát ebédidő előtt. Szükséges sok vizet inni. Oldalérték Háromfázisú hatás révén megjelenik az impotenciaproblémák kiküszöbölésének lehetősége. A gyógyszer könnyen alkalmazható, amelyen keresztül kiterjesztik a nemi közösülés intenzitását. Az erekció garantált gyors és hatékony megvalósítása, ezáltal növeli a sperma számát és minőségét. A stimulációra adott válasz növeli annak minőségét. Ez biztosítja a test megfelelő működését. Az immunrendszer erősítése hozzájárul a jólét normalizálásához és a verejtéktermelés csökkentéséhez. Az együttérzés után a test sokkal gyorsabban tér vissza.

Hogyan működik – DR Extenda ?

A kezdeti szakaszban a test aktívan nedvesedik, előkészítve a munkafázisra. Az alsó testben lévő erek kibővítésének tényleges fázisának folyamán, amely javítja a vér áramlását az edényektől közvetlenül a pénisz erectilis szövetéhez. Ennek eredményeképpen intenzív keringés érhető el a péniszben, a normál erekció során. Így az erekció időtartama jelentősen javult. A stabilitási fázisban, amely két hétig tart, a test állapota stabilizálódik. E szakasz során a test teljes mértékben visszanyeri a normál erekciót. Az effektus hosszú ideig tart.

Ajánl  Tonus Fortis - vélemények, ár, hol lehet megvásárolni, összetevők, hogyan működik?

Bogdán Dorka
About Bogdán Dorka 503 Articles
Kevesen ismerik az igazi Bogdán Dorka-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat.

1 Comment

1 Trackback / Pingback

  1. Dr. Extenda - értékelés (fórum), ár, hatása, összetétele, hol lehet vásárolni?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*