Hírek

Dynamite – az aktivátor harapás, vélemények, ár, ahol vásárolni, vásárolni most,

Szóval megy horgászat! Vette a csónak, horgászbot, tank, csali, vodka, Zakus … És Dynamite került? Nem? Majd gyorsan dobja le a csizmát, és fut a számítógépen, hogy gyorsan rendelhet Dynamite! A hatás a Dynamite (Dynamite) összehasonlíthatatlan aktivátor őrült jó!

Tudja, hogy mit lehet összehasonlítani? Csitt, távolítsa el a monitor gyerekek! A hatás a aktivátor hal körülbelül ugyanaz, mint a befolyása a narkotikus az ember! Igen, a halak csak megy dió át a hihetetlen éhség! És mégis, majdnem elfelejtettem, a pótkocsi horog autóját! Egyik a csomagtartó nem fogja az összes halat fogni a Dynamite! És ne felejtsük el a szák! Az aktivátor Dynamite néha úszni ilyen esetekben!

Hogyan Dynamite?

A választ egy szót – lenyűgöző! De térjünk rá a tudomány. Így része a Dynamite tartalmazza:

  • hal, amely ugyanazt a szerepet játssza, mint szokásos liszt, a kötő komponensek;
  • sütőipari alapanyagokat, aromája és íze;
  • A speciális ízesítő hogy természetesség a terméket;
  • és ami a legfontosabb, természetesen, nitroglicerin … Ó-Ó-Ó, attraktánsok! Csak Dynamite Effect játszanak szerepet a nitroglicerin a Dynamite Nobel.

okoznak hal ösztönös reakció és vonzza azt, hogy a csalit.

Láttál hogyan Catnip működik a macskákat? A reakció az aktivátor harapás Dynamite figyelhető halakban.

Meglepő, de érezni a hatását az aktivátor egy nagyon nagy távolság. Fish összegyűlnek állományok, és megy a szaga, mert attól a pillanattól kezdve, hogy van egy cél -, hogy megtalálja és enni! És akkor csak meg kell dobni egy rudat, és ne feledkezzünk meg a csalit, mert kivételével nagyon őrült bika, nem önérzetes hal a csupasz horog harapás nem.

Az alkalmazás sorrendje a aktivátor harapás Dynamite

a hatása a Dynamite (Dynamite) csak folyékony formában. Az egyik dobozban talál 5 csomag, egyenként 5 ml aktivátor. Egy csomag aktivátor, meg kell adni 2-2. 5 kg hagyományos csali elő vagy vásárolt a piacon vagy egy szaküzlet. Ez lehet egy keveréke párolt gabona, liszt, takarmány, stb, mindent, amit általában használni.

Továbbá, a csalit öntjük kis adagokban, hogy fenntartsák koncentrációja az egész halászati.

Akkor lehet alkalmazni, az aktivátor és az egyes csali és mesterséges csalik. Ehhez oldjunk egy tasak a hatása Dynamite (Dynamite) egy pohár vizet, tedd mellé, mielőtt casting dip a csali egy pohár habarcs. Azonban az üveg, hogy néz, és fészer, ezért az alkalmazás módja is választja, ahogy lesz kényelmes és ismerős.

A termék csomagolását saját külön utasítás, így mindig képes lesz kezelni azt.

Mikor és hol kell alkalmazni a csali Dynamite?

Itt nincs korlátozás! Dynamite hasznos mindenhol, minden víztest, bármilyen időjárási és bármikor a nap. Van egy dolog, amit meg kell figyelni. A tározók állóvíz, az intézkedés a aktivátor hosszú és kicsi, szinte valamennyi halászati ​​lesz elég egy zsák. De tározók irányított idejére csökkenthető attól függően, az áramlási sebesség.

elég erősek, hogy jobb lenne, hogy speciális zsákokban vagy alumínium háló a csali, hogy kevésbé homályos a víz, különben csak nem támadnak aktivátor harapás. Egy másik természetesen előnyös, hogy egy üveg egy megoldást az aktivátor dip egyes csali vagy csalit.

és jobb a gyors folyású folyók, hogy törekedjen a holtágak, ahol a jelenlegi nem egyértelmű, és válassza ki a horgászhely itt. És te, és kényelmes, hogy a hal lesz, és a csalit nem annyira szükséges, és az aktivátor takarít, általában néhány pluses!

típusától függően a víz, ahol a halak, és változik az áramlás aktivátor harapás. Jellemzően egy csomagban elég 5-10 halászat. Vannak nagyon gazdaságos az ügyfelek, akik 20 utazások nyúlik. De ez rajtad múlik.

Vélemények körülbelül Dynamite

Nagyon tetszett a véleményt, amely teljes mértékben alábbi idézet nélkül is változik a stílus és a hibák kijavításával, szükséges elolvasni ahogy meg van írva:

Hol lehet megvásárolni a Dynamite, és mi az ára?

Ahogy említettük, az egyik csomag 5 tasakok 5 ml. Ez halászati ​​öröm …. megrendelése a termékhez az alábbi linkre! Ez garantálja a hamisítás ellen, ez itt az igazi olasz aktivátor Dynamite! Ön biztos lehet benne vagyunk, mert terméket megvizsgálják személyesen többször is! Megrendelése után legfeljebb 10 percen belül meg fogja hívni értékesítési képviselő, tisztázni fogja a cím és az átadás időpontjában, és csak akkor kell készíteni a fogaskerék és a várakozás. Továbbra is sikert kívánunk a mi Dynamite! Légy biztos benne, hogy nekünk vissza többet!

Bogdán Dorka

Kevesen ismerik az igazi Bogdán Dorka-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat.

Még szintén kedvelheted...