Electricity Saving Box – vélemények, ár, hol lehet megvásárolni, az eredeti, vagy megéri

[Total:    Average: /5]

Szokatlan termék jelent meg a piacon az elektromos készülékek – energiatakarékosság Box vagy gazdasági villany. Ez a kis doboz szerint a reklám, segít jelentősen csökkenti az energiafogyasztást. Az ilyen csábító ajánlatot egy nagyon szerény áron nem maradhat közömbös. Mi ez az eszköz, hogyan működik és mi a véleménye a valós ügyfelei?

Villamos Saving Box – a válás, vagy az igazság

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

Első pillantásra a hirdetési oldal az eszköz , amely könnyen megtalálható az interneten, nagyon informatív. Leírt kapcsolatot program energiatakarékosság Box, működési elve, a fenti táblázatban a felhasználási hatékonysága különböző helyeken való megfelelést igazoló tanúsítványt is rendelkezésre áll. Sok analógiák nagyon hasonló elven működik.

Hogyan működik?

elvének ez a készülék az, hogy végső soron stabilizálja energia áramlását, elosztva egyenletesen. Ez egyfajta statikus átalakító, így annak érdekében, az elektromos káosz egy ház tele különféle háztartási gépek. Ígéri, hogy vágja le a túlfeszültség a villamos energia, ha túlterhelt és eldobja a hálózatot, mert ez a készülék képes a szűrni, és megszünteti ezeket a jelenségeket . Ez pozitívan befolyásolja nemcsak a felhasznált energia mennyisége, hanem az időtartam működik.

Az egységet a közelében a mérő egyszerűen behelyezi az aljzatba. Természetesen, mielőtt a villamosenergia-megtakarítást Box ajánlott megismerni a kézikönyvet. Aztán bekapcsolás után a készülék egy gombnyomással, ha elkezd akár 33% -a villamos energia. És mindezen csodálatos megtakarítás szerint az eladók, legális, mert az eszköz után a számláló.

Az összes fenti Izgalmasan hangzik, de fedezzük fel, hogy igaz, vagy átverés a naiv vásárló.

Mi a logika azt mondja?

Minden épelméjű ember nem figyelmeztetni kell két dolgot:

  • Túl sok megtakarítás (33%);
  • Alacsony ár ≈ 600-700 … (az interneten);
  • Ismeretlen márka.

Először ilyen nagy százaléka megtakarítások ilyen kevés pénz megkérdőjelezhető. Másrészt, ha tényleg tudományos kutatások azt mutatják, az ilyen nagy eredményeket, akkor megjelent egy jól ismert cég. A tény az, hogy a nagyvállalatok nagyon gyorsan reagált, a vásárlás minden újdonságot. A megjelenése egy ilyen hatékony fejlődés kevéssé ismert társaságok felkelti a gyanút. Valamint a terjesztési keresztül a termék a forgalmazó, és nem a saját képviseletet, mint illik egy komoly szervezet.

Mi fizika szerint?

reklámjelmondatként ígérnek sok bónuszok a készülék használatát. Úgy működik, mint:

  • gazdaságok villamosenergia;
  • feszültségszabályozó;
  • Converter meddő áram az aktív.

értékeli ezeket a szempontokat a termékek van szükség a tudás a fizikában. Ha felfedezni az adatokat az Internetről, a hatás az eszköz mérésével ellenőrizzük az áram a hálózatban, mielőtt a készüléket, majd. Úgy tűnik, a villamosenergia-fogyasztás és az aktív elektromos hálózatot a mérések nem vesz részt. Azonban bármilyen szakember fogja mondani, hogy a teljes áram a hálózatban csökkenhet a fluktuáció hatalmi tényező, anélkül, hogy csökkentené az energiafogyasztást.

Létezik olyan változat, hogy ez az egység átalakítja a reaktív szabad energia aktív formában. És itt egy hozzáértő szakértő megmondja, hogy a meddő energia létezik működését elektromágneses mezők, de más típusú nem alakulnak át. Aktív energia, és ezért viseli a nevét, hogy átalakítjuk más energiaforrások azonnali használatra.

Egyéb forgalmazók azt állítják, hogy az eszköz érzékeli fáziseltolódás áram és feszültség közötti, de ez egyszerűen nem lehetséges, ha a csatlakozási módot. Szükségtelen megemlíteni, hogy a készülék csak nem a jelenlegi érzékelők annak megállapítására fáziseltolódás nem működik. Ezen túlmenően, a promóciós anyagok néha helyett az aktív erő hat, teljesen, így a táblázat a hatékonyság sokkal nyilvánvalóbb.

Mi az eszköz belsejében?

Promóciós képek economices energiatakarékosság Box teljes képet az ő megjelenése, de mi a töltelék? Nyitva ez a kis műanyag eszközöket, lehetséges a érezni a mély csalódás – néhány elem helyett, amit ígértek, kifinomult rendszer. Minden, ami megtalálható a megapribor: diódahíd, tápegység, kondenzátor és két led izzók. Még az iskolás egyértelmű, hogy thatís inkább egy zseblámpa, mint komoly eszköz az ilyen hatalmas megtakarítást.

Minden szolgáltatás nyújtható ilyen eszköz a fény egy apró led izzók. Ő teljesen haszontalan a mindennapi életben, hacsak nem döntenek, hogy ez a dekoráció.

véleményeket valós felhasználók

Bármi legyen is az érvek „a” és „ellen” bármilyen vezetéket, a potenciális vásárlók érdekel a végeredmény a készüléket. Ez az információ lehet mondani csak azok, akik vásároltak energiatakarékosság Box. Az igazi vélemények segít teljesen értem, hogy hogy egy ilyen készüléket.

Néhány évvel ezelőtt én is megjelentek az úgynevezett energiatakarékosság Box. Adta nekem, biztosítva, hogy én most akár 30% -kal kevesebb áramot. Azt is kapott egy bemutatót a „hatalom” – tester megmutatta, hogyan változik az arány a jelenlegi fogyasztás. A bemutatót a csodát készülék villanyszerelő barátom, én egy enyhe formája magyarázható, hogy a doboz.

nem vagyok kétségbeesett, de már tapasztalt munkája valós körülmények között, ragadt az első mérő csatlakozó (az utasításoknak megfelelően). A családom már fogyaszt egy bizonyos mennyiségű kW, a hatás az eszköz nem változott ez a fogyasztás akár 5% , nem is beszélve 30%. Szomorú, hogy a feltörekvő menteni idősek csökkenni fog ez a trükk, és töltik szerény fizetések ezen a válást.

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

fogja mondani támogatása a fórum, amely óva pazarlás pénzt az ilyen dolgokat. Már több mint száz ember esett ez a trükk, ami nem meglepő egy ilyen csábító kilátás menteni akár 30-50% -a villamos energia. Feltöltött tömege pszeudo-érvek és mindenféle táblázatok a hatékonyság, ha csak szórakozz emberek feje.

Még a hatása feszültségszabályozó igényel erősebb és drágább készülék elég nagy, és mit lehet ez a műanyag dobozt, hogy a súlya 200 gramm? Hülyeség!

A felülvizsgálatot a fórum „energiatakarékosság Box”

teljesen tisztában a téveszmék supereconomy, megvettem ezt a „villamosenergia-megtakarítást Box” kedvéért a kísérletet. Mért fogyasztás előtt és után – a megtakarítás 0%. Ha nem tévedek, akkor 1 kW adunk hozzá. Amikor megpróbálja kérdéseket feltenni a kagylót. Azok, akik elhagyják rave véleményt a csoda készülék a fórumokon, hogy találj sikerült. Mindez nyilvánvaló: teljes válás . Minden bizonnyal megpróbálja, ha nem bocs!

Visszajelzés gazdák fórum

Megtalálhatók pozitív véleményt a készülék áramot fogyaszt Box, amely egy furcsa karakter, csak a reklám.

Alert szülők energiatakarékosság Box

futtatja a gyakorlatban, amikor képviselői ezek a cégek értékesítési hasonló eszközök energiatakarékosság Box hazamenni . Ügyfeleik időseknek, akik nem világosította internetes vélemények a csodák a tudományos gondolkodás terén az energiatakarékosság. Azt mondják, hogy ezek a vezetők néhány nagy energetikai cégek, amely együttműködik a nyugdíjalapba. Úgy tűnik, hogy további szerinti speciális programot nyugdíjasok felkérik, hogy vásárolni kedvezményes áron egy csodálatos eszköz.

Régi, hallott százalékos megtakarítást hajlandó fizetni, különösen azért, mert az összeg legnagyobb részét állítólag visszafizeti nyugdíjalapba. Az emberek harcolni nagy mennyiségű pénzt, annak ellenére, hogy az interneten sokkal olcsóbb. De bármi is az ára, amint azt a vélemények és a tesztek ilyen készülék teljesen haszontalan.

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

A forgalmazók ezt a csodálatos eszköz alkalmaz helyettesítése fogalmak , hiányos információ vagy féligazságokat. Tény, hogy megvásárolta ezt a villamosenergia-megtakarítást Box, akkor kap egy szép Korobchenko egy ugyanolyan aranyos led izzók szól megtakarítások és a beszéd nem lehet. Mindenesetre, ez a készülék egy tiszta válás és a csalás!

About Bogdán Dorka 503 Articles
Kevesen ismerik az igazi Bogdán Dorka-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat.