Hírek

Handy Heater – rizs, vásárolni most, ahol vásárolni, megjegyzéseket,

felülvizsgálata a készülék Handy Fűtőberendezés

Hordozható hősugárzó – a fejlett modern design, képes percek alatt hő hideg otthonok. A kompakt készülék nem rendetlenséget a szabad hely, mivel közvetlenül csatlakozik a kimeneti használata nélkül vezetékek és kiegészítő eszközöket.

bekapcsolása után a kerámia elemek elkezd dolgozni azonnal, kitöltve a szoba kényelmes meleget.

A jelenléte a termosztát lehetővé teszi, hogy állítsa be a kívánt hőmérsékletet, amely megjelenik a LED képernyőn.

Timer programozás kikapcsolja a készüléket 12 óra eltelte után a folyamatos működést, ha ez idő alatt nem volt kattintással.

Rovus melegítő Handy melegítő kis helyet foglal, így könnyen elfér egy utazótáska. Akkor vigye magával, ha utazik, hogy ne fagyassza a hideg szállodában.

Rapid által termelt hőt a készülék, amely képes a hő a szobába, hogy 20 nm. M. A felhasználók megjegyezték, hogy a fűtőelem nem száraz a levegő, és nincs kedvezőtlen hatással a nyálkahártyát. Ennek köszönhetően a melegítő Rovus népszerű a kisgyermekes családok és az emberek, akik törődnek az egészségük.

Szoba fűtő kisméretű, közvetlenül csatlakozik az elektromos rendszer, meg lehet vásárolni kedvező áron, utalva hivatalos képviselői a gyártó.

A felhasználók véleménye Handy melegítő

A hálózat aktívan tárgyalunk a termék jellemzőit. Az értékelés alapján az emberek pozitívan értékelte a munkát Handy melegítő. A felhasználók azt mondják, hogy a vásárlás a készülék – a megbízható módja annak, hogy meleg, télen, ha a központi fűtés nem működik a megfelelő szinten.

További termékek:

ár és hol kell vásárolni Handy melegítő

Szoba készülék gyors fűtési kompakt méretek értékesített a hivatalos honlapján a szállítónak. Az erőforrás együttműködik a gyártó, így garantáljuk a minőségi és megfizethető árú termékekkel.

 1. Ahhoz, hogy vásárolni egy hordozható melegítő Handy fűtőberendezés, amely közvetlenül csatlakozik a konnektorba, töltse ki a megrendelőlapot a honlapon oldalon.
 2. Az ügyfél azonnal hívja a cég alkalmazottja a tanácsot, és az ügylet.
 3. A csomagot küldött tőkehal a megadott címre a vásárlás napján. Szállítás 14 napon belül.
 4. OL>

  Minden termék, amely hőt termel, amely alaposan tesztelt szállítás előtt, hogy kizárják a termék gyári hibás. Kiváló minőségű burkolat zavartalan működését és kényelmes a termék használata bármilyen helyzetben.

  A vásárlás a termék közvetlenül a számos előnye van. Most kezdődött akció, melynek keretei között az ár erőteljes melegítő felére csökken.

  Mennyibe kerül egy Handy Fűtés:

  Használat utasítás Handy melegítő

  A termék jön egy erős kartondobozba együtt utasítást alkalmazás Europen. Bekapcsolása előtt olvassa el a kommentár.

  1. Hordozható eszköz van kialakítva fűtésére egy szobába, hogy 20 nm. M.
  2. A kis doboz fekete színű belül tartalmaz egy kerámia fűtőszál.
  3. A hátsó villa tervezték szabványos aljzatok.
  4. Handy szerzett Fűtés, csatlakoztassa a hálózati és nyomja meg a gombot az oldalán.
  5. Indicator kigyullad. Manuálisan válasszuk ki az optimális hőmérsékletet, és 10-15 perc alatt a szoba felmelegszik a kívánt teljesítményt.

  A vélemény emberek írni, hogy a szoba Heater van ellátva túlmelegedés elleni védelemmel és túlfeszültség. Ha hiba történik, a készülék automatikusan kikapcsol.

  , hogy elkerüljék a veszélyes helyzetet, a gyártó azt javasolja, hogy ne tartalmazza a Handy melegítő gyúlékony anyagok közelében, és megakadályozzák a nedvesség behatolásával szemben.

  Jellemzők Handy melegítő

  Új szoba fűtő 4 tagadhatatlan előnyei, amelyek hangsúlyozzák a vásárlók a saját véleménye: teljesítmény, az üzemanyag-hatékonyság, a megbízhatóság és a csendes működés.

  Fő jellemzők:

 • hőálló ütésálló műanyagból;
 • kerámia fűtőelem;
 • teljesítmény 350 W;
 • feszültség 240 V;
 • időzítő;
 • két használati módot;
 • a képességét, hogy szabályozza a hőmérsékletet.

Fűtés Handy Heater magas színvonalú termál ventillátorok. Ennek köszönhetően, a helyiség gyorsan felmelegszik és meleg marad az idő, amíg a készülék üzemel.

Bogdán Dorka

Kevesen ismerik az igazi Bogdán Dorka-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat.

Még szintén kedvelheted...