Categories
Hírek

Hylaroll – azonnali megfiatalodás eszköze

[Total:    Average: /5]

A Hylaroll egy kollagén emelőrúd a ráncok és az életkorral kapcsolatos pigmentáció megszüntetésére. Aktiválja az anyagcserét, mélyen megtisztítja, nedvességgel telíti, normalizálja a PH-t. A gyártó az első alkalmazás után észrevehető eredményt ígér, 10-14 nap elteltével a sejtek elérik a regeneráció csúcsát, és az arc 5-8 évvel fiatalabb lesz. Híres, külföldi és európai művészek használják a Hylaroll-ot a kozmetológusok ajánlása alapján.2 az 1-ben: masszázs és mélykamra-regeneráció!
Alkalmas mindenféle dermishez.
A bársony bársonyos és sima.
Megszünteti a ráncok legfeljebb 80% -át.
Elszíneződik a pigmentációs foltok.
Kényelmes és stílusos kibocsátás.

A Hylaroll jellemzői

A Hylaroll egy kényelmes ajakrúdos fogantyúval van ellátva, kényelmes visszahúzható mechanizmussal, amely lehetővé teszi, hogy bárhol, munkahelyen, otthon, utazás közben is használhassa. Könnyen illeszkedik egy kozmetikai táskába, gyakorlatilag súlytalan. Van egy tejes, kissé csillogó szín, kellemes, virágos illat, alacsony zsírtartalmú textúra, hasonló a könnyű alapozáshoz.
Hylaroll – az új koreai Hylaroll felülvizsgálata
Az első alkalmazás után láthatóan sima lesz a bőr.
Használható smink alapként.
Kor és nem korlátozások nincsenek.

Működés elve

Hylaroll – speciális hatások a bőrön
A bot megismétli az arc, nyak, arc, orr vonalakat. A masszázs mozgása a tápanyagokkal együtt rövid időn belül meghúzódik, visszaállítja a bőr rugalmasságát.
A kollagén komplex lassan feloldódik, a hő hatására feloldódik, és áthatol a pórusokon és a kis kapillárisokon keresztül a bőr mély rétegei közé. A bőr tele van, meg van húzva, a sagging koefficiens csökken, a természetes rugalmasság nő.
Azonnal megfeszíti a bőrt, az emelést hosszú ideig tartja fenn, és rendszeresen használja a botot. A hatóanyagok rögzítik a hatást a dermis szerkezetében lévő kötések javításával.
7 előnye a Hylarollnak

Hylaroll – nincs analógja

Az alkalmazásoktól az alkalmazásokig növekvő eredmények.Biztonságos az emberi és környezeti összetevők számára.
Az eredmény 1-2 felhasználás után.
A multifunkcionális komplex masszázs és gyógyító hatással nincsenek analógok!
A világ híres kozmetológusainak ajánlják.
A receptet a gyártó sorolja be.Megfizethető ár és gazdaságos költség.

Mit tartalmaz Hylaroll

A dermis mélyébe behatoló hasznos anyagok regenerálják a sejtek közötti sérüléseket, táplálják és kezelik. A kivonatok, olajok, peptidek aktívan befolyásolják a bőr vérkeringését és metabolizmusait.
4 fajta kollagén-vitamin. Szorítják az arcot, megfiatalítják, finom és mély ráncokat töltenek be, simaak, természetesen stimulálják a bőrsejtek regenerálódását, fokozzák a hangot és a káros környezeti hatásokkal szembeni ellenállást.
17 féle természetes peptid. Fényt és sugárzást kölcsönöz, korlátozza az öregedési folyamatot, növeli a szövetek rugalmasságát, stimulálja a természetes váladékok termelését, hogy a bőr aktív állapotban maradjon.
Több mint 45 erős anyag. A természetes olajok ásványi anyagokkal, vitamin komplexekkel telítik a bőrt, helyreállítják a fáradt, puha bőrt, oxigénnel.

Ki ajánlott

Nem okoz irritációt, gyorsan felszívódik, nem szennyezi a pórusokat, ezért minden bőrtípusra ajánlott! Ideális esetben az lesz az, aki a következő bőrproblémákban szenved.
A fáradt és elhajló dermis.
Pigmentáció és egészségtelen szín.
Megnövelt porozitás, szárazság.
Korszakos aszimmetria.
A problémás terület a szemek alatt, zsákok és zúzódások.
A bot használata

Hylaroll – masszázs

A Hylaroll allergiás -okat okozhat az egyéni tünetegyüttes esetén. Fontos, hogy alaposan tanulmányozza a kozmetikai összetételét, megelőzve a mellékhatásokat, forduljon a call center adminisztrátorhoz a gyógyszer megrendelésekor. A használat előtt tesztelje a Hylaroll, ha kis mennyiségű botot használ a csuklón. A Hylaroll csomag részletes, illusztrált használati utasításokat tartalmaz, lépésről lépésre, amely leírja a terméknek a dermis különböző részeire történő alkalmazását.
Tisztítsa meg a bőrfelületet egy tónusszal.
Vigye fel a botot a bőrre az utasításoknak megfelelően.
Ne öblítsd.
Használja rendszeresen 30 napig.

Az alkalmazás eredményei

A Hylaroll alkalmazása előtt és után
98% -ban azonnali emelő hatás műtét nélkül.
99% -ban a maximális eredmény a bőr típusától függetlenül.
A pórusok száradása 100% -os szűkülése.
95% -ban észrevehetően húzza az arc megkönnyebbülését.
95% -ban megakadályozza az öregedés további jeleinek megjelenését.
Minõségi tanúsítványok igazolják a Hylaroll komplex magas hatékonyságát és biztonságát rendszeres használat mellett.

About Bogdán Dorka
Kevesen ismerik az igazi Bogdán Dorka-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat.

By Bogdán Dorka

Kevesen ismerik az igazi Bogdán Dorka-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat.