Legyenek visszatérő vendégeink!

[Total:    Average: /5]

Nőies csillogás vagy vagány fürtök?

Kitört volna az irányzatok háborúja az idei nyár frizuradivatjában? Hosszú haj küzd a rövid haj ellen? Választanunk kell majd a hosszú, nőies fürtök és a vad tincsek pikáns bája között!

A pozícióit a népszerű magazinok és a tiniújságok hasábjain, valamint a show-business világában változatlanul híven őrző hosszú haj feltétlen primátusával szemben a rövid haj a fiatalság, a provokáció és a modernség színeiben indult csatába, és nem kevés sikerrel… A hölgyek hajviseletük megválasztásában is gyakran hollywoodi mintákat követnek: dúsan a vállra omló hajat, gondosan formára fésült vagy szándékosan kócos hatású frizurát akarnak, estére hatalmas göndör hajzuhatagot vagy egyszerűbb loknikat kreálnak, esetleg feltűzik hosszú fürtjeiket egy eredeti díszítésû csattal, vagy banánkontyba fogják egy tetszetős hajdísszel… A lehetőségeknek ezt a sokféleségét csak a frizurák közt elsőbbséget élvező hosszú hajjal lehet megvalósítani, szokták mondani. Ami a félhosszú hajat illeti, megvan az az előnye, hogy valamiféle átmenetet képezve egyesíti magában a gondosan kialakított frizura és a kissé zilált, szándékosan fésületlennek, kócosnak ható hajviselet lehetőségét is.

About Bogdán Dorka 503 Articles
Kevesen ismerik az igazi Bogdán Dorka-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*