Potencia

Long and Strong: Áttekintés

Long and Strong felülvizsgálat

long and strong

Long and strong egyike a sok férfi kiegészítőknek, ami meglehetősen abszurd állításokat tesz. Amint valószínűleg a név alapján kitalálta, a termék fókusza erection méretű. Azt állítja, hogy növelheti tagjának méretét, de nagyon kevesen vannak olyan termékek, amelyek ténylegesen megfelelnek ennek a követelésnek. Olvasd ezt ellong and stronghogy megtudja, miért nem tartozik a 10 legnépszerűbb hímivarítójához.

A long and strong előnyei

  • Növeli a tesztoszteronszintet
  • Növeli a pénisz áramlását
  • Spikes sex drive

Hogyan működik a long and strong?

long&strong természetes gyógynövények keverékét használja fel a vényköteles erectile diszfunkciós gyógyszerek hatásainak utánzására anélkül, hogy mellékhatásokat okozna. Sokan nem hiszik el, hogy ez lehetséges, de azért vagyunk itt, hogy elmondjam, biztosan ez. Nem hisszük, hogy ez a termék valóban megkapja a munkát, de természetesen vannak olyan természetes férfi kiegészítők, amelyek olyan hatékonyan működnek, mint a vényköteles gyógyszerek.
Az első hely, ahol hiszünk abban, hogy ez a termék rövid lesz, a nitrogén-monoxid erősítők hiánya. A nitrogén-oxid boosterek minden férfi erősítő nélkülözhetetlen részét képezik, mivel kibővítik az ereket és optimalizálják a vér áramlását az egész testben. Ezeknek a boostereknek köszönhetően a férfi fejlesztések, amelyek valóban dolgoznak, képesek növelni a pénisz véráramlását, lehetővé téve Önnek, hogy magas színvonalú erectionokat érjen el és tartson fenn.
Bár nem tartalmaz nitrogén-monoxid erősítőt, tartalmaz néhány nagyon szilárd összetevőt a libidó és a szexuális teljesítmény növelésére. Fontos, hogy a hím-fokozó tabletták képesek növelni a tesztoszteronszinteket és a libidót, hogy valóban szexuális teljesítménye elérje a mindenkori magas szintet. Néhány fantasztikus összetevőt látunk itt, de összességében még a képletnek ez a része még mindig elég nyomasztó.
A férfiak fejlesztései, amelyek valóban dolgoznak, zavarba ejtik a nitrogén-monoxid-felerősítőkkel, a tesztoszteron-erősítőkkel, a libidó fokozó szerekkel és a PDE5-inhibitorokkal. Tényleg 8-12 összetevőre van szüksége ahhoz, hogy egy igazán hatékony termék legyen, így ez a kiegészítés épp eléggé nem vágja el számunkra. Nézze meg a Top 10 Férfi erősítőit, ha kíváncsi vagy arról, hogy mely termékek verik ki.

long and strong Hozzávalók – mi működik?

Muira Puama:Tanulmányok kimutatták, hogy a Muira Puama közvetlenül befolyásolja a nemi hovatartozást a férfiak számára olyan módon, amely nemcsak jelentős, hanem nagyon gyorsan észrevehető. Egy tanulmány kimutatta, hogy a résztvevők egy része valójában képes elérni a szexuális vágyakozás 51% -os növekedését, miután csak egy hét alatt használta ezt a cuccot, így elképzelheti, mennyire hatékony egy 1 hónapos ellátás.
Maca :A Maca évszázadok óta használatos a nemi hajtóerő növelésére és a szexuális teljesítmény javítására. Néhány tanulmány azt is kimutatja, hogy a maca képes növelni a spermium termelést, ami azt jelenti, hogy a dicsőségesebb fináléhoz vezethet a felhasználó számára. A maca-kiegészítéssel kapcsolatos szexuális egészséggel kapcsolatos előnyök hosszú listája, ami kiváló kiegészítést tesz lehetővé ehhez a termékhez.
Horny kecskefű:Bizonyos vizsgálatokban szikrázó kecskefűvel bizonyították, hogy tényleg hatékonyabb, mint Viagra, hiszed, vagy sem. A hornyos kecske gyomnövény gátolja a PDE5-et, amely általában felelős azért, hogy megvédje a pénisz mennyiségét, amikor felkelt. Ezért, ha blokkolja a PDE5 feladatait, akkor tényleg elérheti a kiváló minőségű erectionokat, amelyek keményebbek és gyakran nagyobbak.
Azonban a rohadt kecskefű csak akkor válik hatásosá, ha elég nagy adagot ad, és 20% -os icariinra szabványosítva van, és ez nem így van a kiegészítéssel, ami egy másik dolog, amiért nem tetszik ez.

long and strong felhasználói vélemények

Az egyik legfontosabb lépés, amit a termék megvásárlása előtt megtehetsz, a tényleges vásárlói véleményeket vizsgálja, amelyeket a termék megvásárlója nyújt. Kijelentettünk néhányat long and strong a felhasználók által benyújtott vélemények, és az eredmények összességében nem túl jó. A Consumerhealthdigest.com valójában 2,9-es csillagot adott ki az 5-ből, ami eléggé elbátortalan.

A Plusz

  • Van néhány pozitív vélemény
  • Tartalmas kancsás gyomokat tartalmaz
  • Tartalmaz néhány, minőségi tesztoszteron erősítő összetevőt

A Mínusz

Long & Strong
  • Sok negatív vélemény és alacsony minősítés
  • Az összetevők rövid összefoglalása
  • A weboldal nem teszi lehetővé a termék közvetlen vásárlását. Engedélyezik az “ingyenes próbaidőszakot”, ami általában azt jelenti, hogy egy későbbi időpontban váratlanul feltöltődhet.

long and strong Következtetés

nem minden rossz. Van néhány kiváló minőségű összetevő, de az összetevők listája egyszerűen túl rövid. Úgy gondoljuk, nem tartalmaztak néhány kulcsfontosságú összetevőt. A negatív visszajelzések meglehetősen riasztóak. A nap végén egyszerűen nem tudjuk biztosan ajánlani ezt a terméket. Nézze meg a Top 10 Male Enhancers-t, hogy megnézhesse kedvenc választásainkat.

Bogdán Dorka

Kevesen ismerik az igazi Bogdán Dorka-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük