MagnuFuel – ár, vélemények, hogy hol vásárolnak, az eredeti, hogy mennyi az ára

[Total: 0    Average: 0/5]

Rendszeresen szembe hype, autósok érdekelt és kétséges: gazdaságos üzemanyag MagnuFuel, válás vagy az igazság? A felülvizsgálat alapján kerül sor az elemzést a már meglévő vélemények és a személyes tapasztalatok és néhány alapvető kutatást. Mi egyébként is kíváncsi, mennyire valós a lehetőség tartják számon eszközt. Töltsön kevesebb pénzt, mint korábban, nem korlátozzák a mozgásukat – az ötlet nagyon csábító.

Természetesen a kezdeti beruházás némileg lehűtötte a lelkesedést – de ők egyetlen, akkor csak akkor lehet használni, és mentse. Sőt, hogy a készülék részaránya közel felére, és 3600 … lehet kapni azt a 1790. És mivel azt feltételezzük, hogy a benzin megy 20% -kal kevesebb a napi rendszerességgel, a kért összeget megszűnik túl magasak.

Gazdaságos üzemanyag MagnuFuel: válás, vagy az igazság? Véleményünk valószínűleg alig különböznek azok többsége már találkozott az összeomlás az interneten. Ugyanakkor szeretném megosztani az én lelkem.

Ellenőrizze az ígéretek MagnuFuel

a kezdet kezdetén nézd meg, mi kell, hogy a pénzükért, és milyen az a folyamat.

gricuture bur coe up1 MagnuFuel   ár, vélemények, hogy hol vásárolnak, az eredeti, hogy mennyi az ára A csökkenés az üzemanyag-fogyasztást, mivel a telepítést. A reklám egyetértés van abban, hogy a hatékonyság növekedése függ a gép, de az átlag 20% ​​körül van. A vonzó ígéret, amely az emberek és nézte MagnuFuel.

Védelem a motor a hatását a gyenge minőségű üzemanyag. Nem kevésbé csábító kilátás, ha emlékszel a minősége, hogy mit kínálnak az egyes Europen benzinkutak.

A többi festék ellátások – növekedését erőforrás mechanizmusok ritkább javítás stb – csak következménye az említett tulajdonságok a gazdaságok. És hogy az eszköz eléri ezt a hatást? Szerint a hirdetés, akkor egy pár, a mágnesek, amelyek hatnak az üzemanyagot. A leírás szerint, hogy hozzon létre egy „erős mágneses teret”, ahol rohan szénhidrogén láncok, alkotó kisebb részecskék, amelyek könnyebben éget.

Ajánl  vásárlás, értékelés, ár, ProstEro a gyógyszertárban

Továbbá, a mező orientálja a molekulákat oly módon, hogy azok visszahúzódik egymástól. Amikor ez oxigén jut az azokhoz való hozzáférést minden oldalról, üzemanyagot használják fel anélkül, hogy maradékot, és kiderül, megtakarított pénzét.

A kifogást MagnuFuel

Ők lehet osztani, tudományosan megalapozott, logikus és praktikus. Kezdjük az elsővel.

  • Azt állította, a különbség a linkeket, amennyire tudjuk, hogy minden olyan személy, érettségizett, csak akkor lehetséges jelenlétében egy nukleáris reaktor, vagy az LHC. A mágneses mező fizikailag képtelen;
  • Minden használt autók szerinti üzemanyag, annak jellemzőit – dielektromos szerves eredetű viszonylag kis molekulamérete. Az egyik a vezetők, az a szakma fizikus, úgy vélte, hogy a szerkezetátalakítás az utasítás vagy szüksége lesz egy mágnes akkora, mint egy toronyház 16 emeletes, és csak akkor működik, hogy egy erőmű. Gyenge mágnesek (nem is elektromos) is orientálják a molekulák nem képesek;
  • A másik speciális, ezúttal a vegyész nem értette, hogyan MagnuFuel védi a motort a szennyeződések benzin. A mágneses mező nem tudják lebontani és semlegesíteni szennyeződések az üzemanyag. Azonban a reklám, a védelem azt mondta futólag említett, magyarázat nélkül.

Térjünk át a logika: a videó azt állítja, hogy a szabadalom know-how tartja autógyártó General Motors. Tisztán elméleti kérdés: miért nem ő szereli ezek a mágnesek termékeiket gördülő le a futószalagról? Egy ilyen kedvező különbség emelte volna a presztízs és megvásárolhatók a márkákat.

A számos beépített mágnesek fajtájától függ az autó. Erősebb, mint ő, a több. Logikus következtetés: ha tesz egy csavargó 10 pár, nem fog enni üzemanyag. Azonban valami az is kétséges, a kategóriában a tudománytalan fantázia.

gricuture bur cooking1 MagnuFuel   ár, vélemények, hogy hol vásárolnak, az eredeti, hogy mennyi az ára
És végül egy személyes vélemény. Igen, nem vagyunk fukar vásárolni sokat magasztalt előmelegítő és próbálja ki a saját gép. Először is, egyszerű telepítés, a gyártó ígér, azt nem kapta meg: a három kísérletező, minden gond nélkül, egyszerre csak egy. Másodszor, egy hónap tesztelés, a versenyek száma, hogy töltse ki, és a kitöltés üzemanyag mennyisége észrevehető csökkentése megmutatta – természetesen alapuló futásteljesítmény. Töltsön kevesebb az egyetlen, aki ment nyaralni vonattal, a kocsija egy hétig állt a parkolóban.

Ajánl  Royal Gold Mask felülvizsgálata: mennyire biztonságos és hatékony ez a termék?

Azt feltételezzük, hogy egy hónap nem elegendő a végső következtetéseket és eszközök míg gépek levenni (még a befizetett pénzt). Azonban már válaszol a kérdésre, gazdaságos üzemanyag MagnuFuel: válás, vagy az igazság? Véleményünk lehet tekinteni rendkívül negatív. És ahelyett, hogy a kiadások a saját pénzét, ajánljuk, hogy az autósok, hogy fontolja meg egy ilyen szomorú tapasztalat.

Bogdán Dorka
About Bogdán Dorka 385 Articles
Kevesen ismerik az igazi Bogdán Dorka-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat.