MagnuFuel – ár, vélemények, hogy hol vásárolnak, az eredeti, hogy mennyi az ára

[Total:    Average: /5]

Rendszeresen szembe hype, autósok érdekelt és kétséges: gazdaságos üzemanyag MagnuFuel, válás vagy az igazság? A felülvizsgálat alapján kerül sor az elemzést a már meglévő vélemények és a személyes tapasztalatok és néhány alapvető kutatást. Mi egyébként is kíváncsi, mennyire valós a lehetőség tartják számon eszközt. Töltsön kevesebb pénzt, mint korábban, nem korlátozzák a mozgásukat – az ötlet nagyon csábító.

Természetesen a kezdeti beruházás némileg lehűtötte a lelkesedést – de ők egyetlen, akkor csak akkor lehet használni, és mentse. Sőt, hogy a készülék részaránya közel felére, és 3600 … lehet kapni azt a 1790. És mivel azt feltételezzük, hogy a benzin megy 20% -kal kevesebb a napi rendszerességgel, a kért összeget megszűnik túl magasak.

Gazdaságos üzemanyag MagnuFuel: válás, vagy az igazság? Véleményünk valószínűleg alig különböznek azok többsége már találkozott az összeomlás az interneten. Ugyanakkor szeretném megosztani az én lelkem.

Ellenőrizze az ígéretek MagnuFuel

a kezdet kezdetén nézd meg, mi kell, hogy a pénzükért, és milyen az a folyamat.

A csökkenés az üzemanyag-fogyasztást, mivel a telepítést. A reklám egyetértés van abban, hogy a hatékonyság növekedése függ a gép, de az átlag 20% ​​körül van. A vonzó ígéret, amely az emberek és nézte MagnuFuel.

Védelem a motor a hatását a gyenge minőségű üzemanyag. Nem kevésbé csábító kilátás, ha emlékszel a minősége, hogy mit kínálnak az egyes Europen benzinkutak.

A többi festék ellátások – növekedését erőforrás mechanizmusok ritkább javítás stb – csak következménye az említett tulajdonságok a gazdaságok. És hogy az eszköz eléri ezt a hatást? Szerint a hirdetés, akkor egy pár, a mágnesek, amelyek hatnak az üzemanyagot. A leírás szerint, hogy hozzon létre egy „erős mágneses teret”, ahol rohan szénhidrogén láncok, alkotó kisebb részecskék, amelyek könnyebben éget.

Továbbá, a mező orientálja a molekulákat oly módon, hogy azok visszahúzódik egymástól. Amikor ez oxigén jut az azokhoz való hozzáférést minden oldalról, üzemanyagot használják fel anélkül, hogy maradékot, és kiderül, megtakarított pénzét.

A kifogást MagnuFuel

Ők lehet osztani, tudományosan megalapozott, logikus és praktikus. Kezdjük az elsővel.

  • Azt állította, a különbség a linkeket, amennyire tudjuk, hogy minden olyan személy, érettségizett, csak akkor lehetséges jelenlétében egy nukleáris reaktor, vagy az LHC. A mágneses mező fizikailag képtelen;
  • Minden használt autók szerinti üzemanyag, annak jellemzőit – dielektromos szerves eredetű viszonylag kis molekulamérete. Az egyik a vezetők, az a szakma fizikus, úgy vélte, hogy a szerkezetátalakítás az utasítás vagy szüksége lesz egy mágnes akkora, mint egy toronyház 16 emeletes, és csak akkor működik, hogy egy erőmű. Gyenge mágnesek (nem is elektromos) is orientálják a molekulák nem képesek;
  • A másik speciális, ezúttal a vegyész nem értette, hogyan MagnuFuel védi a motort a szennyeződések benzin. A mágneses mező nem tudják lebontani és semlegesíteni szennyeződések az üzemanyag. Azonban a reklám, a védelem azt mondta futólag említett, magyarázat nélkül.

Térjünk át a logika: a videó azt állítja, hogy a szabadalom know-how tartja autógyártó General Motors. Tisztán elméleti kérdés: miért nem ő szereli ezek a mágnesek termékeiket gördülő le a futószalagról? Egy ilyen kedvező különbség emelte volna a presztízs és megvásárolhatók a márkákat.

A számos beépített mágnesek fajtájától függ az autó. Erősebb, mint ő, a több. Logikus következtetés: ha tesz egy csavargó 10 pár, nem fog enni üzemanyag. Azonban valami az is kétséges, a kategóriában a tudománytalan fantázia.


És végül egy személyes vélemény. Igen, nem vagyunk fukar vásárolni sokat magasztalt előmelegítő és próbálja ki a saját gép. Először is, egyszerű telepítés, a gyártó ígér, azt nem kapta meg: a három kísérletező, minden gond nélkül, egyszerre csak egy. Másodszor, egy hónap tesztelés, a versenyek száma, hogy töltse ki, és a kitöltés üzemanyag mennyisége észrevehető csökkentése megmutatta – természetesen alapuló futásteljesítmény. Töltsön kevesebb az egyetlen, aki ment nyaralni vonattal, a kocsija egy hétig állt a parkolóban.

Azt feltételezzük, hogy egy hónap nem elegendő a végső következtetéseket és eszközök míg gépek levenni (még a befizetett pénzt). Azonban már válaszol a kérdésre, gazdaságos üzemanyag MagnuFuel: válás, vagy az igazság? Véleményünk lehet tekinteni rendkívül negatív. És ahelyett, hogy a kiadások a saját pénzét, ajánljuk, hogy az autósok, hogy fontolja meg egy ilyen szomorú tapasztalat.

About Bogdán Dorka 503 Articles
Kevesen ismerik az igazi Bogdán Dorka-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat.