üvegfólia

Mintás üvegfólia

Amikor otthonainkban az ablakainkra keressük a számunkra tökéletes megoldást, több variáció közül választhatunk. Beltéri árnyékolók közül a függöny, a roló, valamint az üvegfólia szokott szóba jönni.

A függöny a hagyományos megoldás, a roló már egy modern verzió, az üvegfólia pedig egy kifejezetten praktikus szempontot szolgáló eszköz. Egy ilyen esetében nemcsak az árnyékolás a szempont, hanem a ki és belátás elleni tökéletes védelem. Illetve abban a sávban van szükség védelemre, ahova felhelyezzük az üvegfóliát, hiszen lehetőség van az ablak, vagy erkélyajtó egy meghatározott részére, tetejére, aljára, szélére felhelyezni.

Az ilyen gyártmány esetében is elereszthetjük kicsit a fantáziánkat, nem szükséges csak az egyszínű, vagy sima megjelenésű kiszerelésben gondolkoznunk. Van lehetőség mintás, fehér alapú, virágos mintás üvegfólia választására is például a jobbotlet.hu-n. De akár kockás, pitypang mintás, virág-levél mintás, de fekete virágmintás kínálat közül is választhatunk a honlapnak köszönhetően. De csiga mintás és csíkos reluxa mintás kiszerelés is elérhető.

Különböző méretekben is hozzájuthatunk a különböző mintájú üvegfóliákhoz. Ragasztó nélküli fóliákról beszélhetünk, felhelyezésük könnyű, gyors, házilag is hatékonyan megoldható. Ablakok, erkélyajtók, üvegajtók és egyéb üvegfelületek részeire mind használható az üvegfólia, melyet vízzel rakhatunk fel, ragasztóréteg nélkül, mely tökéletesen tapad, így nyom nélkül is bármikor könnyedén leszedhető. Válassza a jobbotlet.hu kínálatában kapható üvegfóliákat, és garantáltan elégedett lesz az eredménnyel mind otthonában, mind irodájában!