Mulberry’s Secret – arc krém – vélemények, árak

[Total:    Average: /5]

Mulberry’s Secret – Termékleírás (gyártó cégtől)

Mulberry’s SecretA Brightening Serum sokéves tudományos kutatás eredménye. Alapja a természetes könnyítő összetevőkből álló komplex, amely az eperfa és a fehér liliom kivonata. Az Mulberry Secret egy egyedülálló krém, amely segít megőrizni az arcbőr fényét és jól ápolt.Sötét foltoka bőrön túlzott melanin pigmentáció jelei. Olyan, mint a napfeszültségre adott védő válasz, vagy a genetika miatt is. Mulberry’s Secret ellenőrzi és küzd ezekkel a problémákkal.

Megjegyzéseket és véleményeket erről a krémről

“Egy kicsit szkeptikus voltam, amikor először ismerkedtem meg vele, de amint többet kutattam, megtudtam, hogy az Mulberrys Secret valójában egy híresség! és sok tudós azt mondja. Ez az egyik titkos bőrfehérítő termék, amelyet senki nem akar megosztani. Nem vagyok meglepve, hogy sok nő már tud róla. “
“A legjobb barátom, a Niki a MulberrysSecret-t használja. Nem hiszem el, és saját magam kellett végeznie a kutatást. Nem hiszem el, hogy sikerült megtalálnia raktáron! Tudom, hogy Niki tábora hamarosan üres lesz, ezért elmondtam róla. Ez szerencsétlenség, köszönöm!
“A lányomnak igazán szebb bőrre van szüksége. Remélem, hogy ez a megoldás. Nagyon köszönöm.”

Mulberry’s Secret összetevők

MULBERRY EXTRACT – Megfelelő általános hangzást biztosít, ragyog a bőrre és vitaminokkal látja el. Szintén: betain, édesgyökér kivonat, tejsav, E-vitamin, rozmaringolaj, kaolin, pantenol, allantoin.
Használd legalább 4 hétig

Szakértők véleményeket erről a krémről

A fényes és egyenletes arckifejezés minden lány számára álmodik. Sok kozmetikai termék tartalmaz agresszív fehérítő összetevőket, amelyek csak átmenetileg könnyítik meg a pigmentált területeket. A probléma az, hogy a kezelés után ezek a területek még sötétebbé válnak.
Omega fényez egy szabadalmaztatott innováció, amely a modern “molekuláris tervezés” módszerén alapul, amely piperonilalkohol és linolsav aktív kombinációját eredményezi a pórsáfránymagból.
Az exkluzív technológia lehetővé teszi a hatóanyagok bejutását a bőrsejtekbeamennyire csak lehet.Nincs más termék ilyen hatással. Javítja az elszíneződést azokon a területeken, ahol szükséges. Semlegesíti a melanin színező hatását, és védi a sejteket az agresszív környezeti tényezőktől és a stressztől.
Csak ártalmatlan és tesztelt alkatrészeket tartalmaz. A szérum az érzékeny bőrű emberek számára is ajánlott: parabéneket, mesterséges színeket, ásványolajokat vagy állati eredetű termékeket nem tartalmaz.

About Bogdán Dorka 503 Articles
Kevesen ismerik az igazi Bogdán Dorka-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*