NikoStop – A stressz elleni védelem és az irritálhatóság csökkenése Súgó abbahagyja a dohányzást?

[Total:    Average: /5]

A múlt században a cigaretták fogyasztása több mint 400% -kal nőtt. Az orvosi kutatások kimutatták, hogy a dohányfogyasztás az emberiség egyik legnagyobb gyilkosa, csak a rák és más komoly orvosi betegségek okozzák.
Emellett számos pszichológiai vizsgálat kimutatta, hogy a cigarettafogyasztás általában a korai életkorban a legtöbb egyénben kezdődik a peer pressure eredményeként. Azonban, ahogy idősebb leszünk, testünk a dohányra támaszkodik enyhe hitre, ezáltal a füstöléshez.
Annak érdekében, hogy kilépjen, most már számos olyan termék, mint a javítások, olajok, rágógumik, amelyek közül választhatunk. Ezek a tételek segítik a testünket alacsony nikotinszinttel (a dohányban aktív hatóanyaggal), és segít a lassan megszüntetni a cigarettától való függőségünket.

A NikoStop-ről

NikoStopaz úgynevezett “anti stressz olaj kiegészítés”, amely segít a dohányzásról egyszerűen és fenntartható módon abbahagyni. Ez az eredmény lassan megszünteti azokat a tüneteket, amelyek cigarettázást okoznak nekünk.
Ezen túlmenően,NikoStopolyan aktív összetevőket is tartalmaz, amelyek megtisztítják a kátrányt és a nikotin felhalmozódásokat, amelyek összegyűjtöttek tüdőnket és légcsatornáinkat. A termék további fontos elemei:

i) Fókusz fejlesztés:

Vannak bizonyos stimulánsok a keverékben, amelyek segítenek koncentrálni és csökkenteni a cigarettától való függőségünket, amikor enyhe stresszt vagy szorongást tapasztalunk.

(ii) Sleep + Recovery:

A NikoStop gondozásának másik fontos szempontja az “alvó ciklusok” és “helyreállítási arány”. Amikor nyugodt vagyunk, nyugodt és összetett marad a nap folyamán. Ennek eredményeképpen nem kényszerünk füstölni minden alkalommal, amikor egy kihívásokkal teli forgatókönyv jelenik meg.

(iii) Habit Alteráció:

Az előírt módon történő felhasználás esetén ez a kiegészítés gyengíti a füstölés szükségességét. Azt is biztosítja, hogy ne hozzunk létre más hasonló szokásokat, hogy kompenzáljuk a nikotinfelvétel hiányát.

Mi van a NikoStop-ben?

A fő összetevők, amelyek ezt a képletet hatékonnyá teszik:

i) Vitamin komplex:

A termék minden egyes adagjához tartozik egy egyedülálló Vitamin B1 + B3 kivonat, amelyről kimutatták, hogy optimalizálja idegrendszerünk működését. Ezen kívül az is segít az agyműködés javításában, hogy kiküszöbölhesse a cigarettával kapcsolatban felmerülő sóvárgásokat.

ii. Hawthorn:

Ez a természetes növényi kivonat megakadályozza az erek degradációját, hogy nyugodt és nyugodt maradjunk.

(iii) B6:

Ez egy alábecsült vitamin, amelyről kimutatták, hogy részt vesz a szerotonin szintézisében. Mint mindannyian tudjuk, a szerotonint a “boldog hormon” -nak is nevezik, mert lehetővé teszi a megnövekedett hangulati állapotokat, amelyek lazítanak bennünket.

(iv) triptofán:

Ez egy lényeges aminosav, amely segít örömünknek és pozitív lelkiállapotunkban maradni. Nem csak hogy emeli a hangulatot, nyugodtá teszi és fokozza az alvás minőségét.

(v) Melissa:

Egy másik, alulteljesített gyógynövény, amelyet klinikailag megmutattunk, hogy megvédi testünket a stressztől, idegességtől és depressziótól, amit a szervezetünkben a nikotin hiánya okozhat.

(vi) Levendula:

Míg sokan társulhatnak a levendulával a parfümökhöz, ez a virág is hatalmas adaptogénként szolgál. Kimutatták, hogy számos hatékony tisztító hatással rendelkeznek, amelyek segítenek a nem kívánt méreganyagok kiküszöbölésében, amelyek hangulati ingadozást okozhatnak.

Hol lehet megvásárolni NikoStop?

A NikoStop összes megrendelését fel lehet venni a hivatalos weboldalon. Egyetlen üveg 50 ml oldatot tartalmaz, és ára 39 euró. A kifizetéseket biztonságos módon, például PayPal, MasterCard és Visa útján teheti meg.

About Bogdán Dorka 503 Articles
Kevesen ismerik az igazi Bogdán Dorka-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*