Nőies csillogás vagy vagány fürtök?

[Total:    Average: /5]

Mellnagyobbító beavatkozás: a legújabb eredmények

 

Olyan korban élünk, amelyben a látvány, a külső megjelenés és a testi tulajdonságok elsődleges fontosságot élveznek. A nő szerepe a mai világban nagyon sokrétű: munkát és felelősséget kell vállalnia, kisportolt alakkal kell rendelkeznie, határozottnak és céltudatosnak kell látszania munkájában, ugyanakkor magánéletében gyönyörű barátnőként, később pedig anyaként is helyt kell állnia. A nő e sokszínű életében a mell a kommunikáció, a testbeszéd fontos része, s mint ilyen, a természetes testi adottságoknak megfelelően fi noman hangsúlyozható, vagy adott esetben elrejthető a tekintetek elől. de bárhogyan is viselje egy nő mellét, annyi bizonyos, hogy mindenképpen tudatosan számol vele, és megjelenése szempontjából fontos tényezőnek tartja. s ha valamiért nincs megelégedve vele, mellplasztikai beavatkozással igényei szerint ma már bármikor átformáltathatja:
• a túlságosan nagy és nehéz mell, ha az öltözködés vagy a sporttevékenység szempontjából kényelmetlen, mellkisebbítő műtéttel átszabható;
• a hosszan elhúzódó szoptatás vagy egy jelentős fogyás következtében megereszkedett mell megemelhető, formája műtétileg helyreállítható;
• végül, ha a mell mérete nem kielégítő, térfogata implantátummal növelhető.

A mellnagyobbítás okai

Mellnagyobbítás két okból válhat szükségessé. Vagy a mellet érintő hipotrófi a korrigálására, azaz a mellmirigy nem megfelelő működése következtében kialakuló fejlődésbeni visszamaradottság enyhítésére, vagy pedig a terhesség után vagy hormonális változások következtében fellépő mell térfogat-csökkenés kompenzálására. A mellnagyobbítás célja a mell megfiatalítása vagy korábbi formájának helyreállítása természetes hatást keltő implantátum segítségével. A térfogatnövelésre használt implantátumot valamennyi páciens esetében személyre szabott módon kell kiválasztani és beültetni.

About Bogdán Dorka 503 Articles
Kevesen ismerik az igazi Bogdán Dorka-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*