Polinéz lazító kalandozás a Thali(sens-tõl

[Total:    Average: /5]

Az anti-age sminkelés alapelvei

Ebben a cikkben egyszerű és könnyen megvalósítható ötleteket és tanácsokat olvashatunk az arcbőr különböző hibáinak korrigálására.

A sminkelésben az első számú alapszabály a vendég megfigyelése és igényeinek meghallgatása. Ültessük le vendégünket egy tükörhöz, és kérdezzük meg tőle, mi az, amit változtatni szeretne megjelenésén. Aztán lépjünk tőle kissé távolabb, hogy ne csak a részletekre, hanem az arc egészének karakterére és
arányaira legyen rálátásunk. Elképzelésünk kialakítása után magyarázzuk el vendégünknek, hogy mit tervezünk, milyen korrekciókat tartunk szükségesnek.

A szükséges korrekciók

1. A szemöldök

Mielőtt belekezdenénk a smink elkészítésébe,mkihagyhatatlanul fontos lépést kell végrehajtanunk: a szemöldök vonalának kialakítását. A művelet célja a szem optikai megnagyobbítása. Jó, ha a szemöldök szedését egy nappal, de legalább egy órával a sminkkészítés megkezdése előtt végezzük el.

2. Az arcápolás

A sminkelés előtt fontos továbbá vendégünk arcbőrének előkészítése. A szép bőr a sikeres sminkkészítés alapfeltétele. A gondos sminkeltávolítás az első és kihagyhatatlan lépés. Az arcon nem maradhat egyetlen olyan terület sem, amelyen korábbi sminkvagy faggyúmaradványok vannak. A bőrnek olyannak kell lennie, mint az alkotás megkezdése előtti szűz festővászon. A megtisztítás után alaposan hidratáljuk a bőrt: a szem környékét szemránckrémmel kezeljük, a száj köré külön erre a célra szolgáló ápoló készítményt viszünk fel, és az arc egészét a bőrtípusnak megfelelő arckrémmel kenjük be. (Ilyenkor érkezik el a megfelelő pillanat, hogy a szalonunkban megvásárolható termékeket ajánljuk vendégünknek…)

Szem

Az eye-liner
• Ahhoz, hogy a megrajzolt vonal kellően precíz legyen, érdemes kisebb szakaszokat pontszerűen kidolgozni, majd összekötni az egyes szakaszokat a szemzug felől kifelé haladó ívvel.
• A vonal tökéletes ívének megrajzolásához a következő módszert ajánlatos követni: egyik kezünkkel tartsuk a vendég szemének külső sarkát, másik kezünkkel pedig a szempillák tövéhez minél közelebb maradva, enyhe nyomómozdulattal húzzuk meg az előzetesen kisebb szakaszaiban kijelölt vonalat.

Ajánl  Fito Spray - vélemények, ár, ahol vásárolni, vásárolni most, fogyókúra

Bogdán Dorka
About Bogdán Dorka 503 Articles
Kevesen ismerik az igazi Bogdán Dorka-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*