Royal Gold Mask – Natural Premium bőrápoló arcmasszázs?

[Total:    Average: /5]

Erős anti-aging szérumként fejlesztették kiRoyal Gold Maskarany nanorészecskéket és természetes kivonatokat kombinál a fiatalító bőrápoló termékekhez. Kérjük, folytassa az olvasást többet ebből a vitathatatlanul aranyozott maszkból.

Mi a Royal Gold Mask?

Valódi arany ionok felhasználásával aRoyal Gold Masktermészetes összetevőket alkalmaz a bőr tisztítására és az öregedés észlelhető tüneteinek csökkentésére, mint például a ráncok és a finom vonalak. Az antioxidánsok túlnyomórészt képesek megvédeni a sejteket az oxidatív stressz ellen, és más összetevők javítják a rugalmasságot és csökkentik a napsütést.
Az arany előnyei azonban nem feltétlenül megalapozottak. Egyes bőrgyógyászok úgy vélik, hogy csökkentheti a hiperpigmentációt és a bonyolult színezéseket a bőrön, miközben csökkenti a gyulladást és anti-aging összetevőt.
Mindezek ellenére egyes tanulmányok azt mutatják, hogy valóban felgyorsítja az öregedési folyamatot.
Bár az arany részecskék gyorsan belépnek a bőrsejtekbe, funkciójukat nem teljesen értjük. Úgy tűnik, hogy az abszorpció után ezek a részecskék bejuthatnak a sejtbe, megzavarva a normál funkciókat, például a mozgást, a kollagén termelést és a sejtosztódást.

Hogyan működik ez a maszk?

A bőr tisztítása után egyenletesen fel kell húzni a maszkot, és 25 percig hagynia kell száradni. Óvatosan távolítsa el körkörös mozdulatokkal.

Hozzávalók: Royal Gold Mask

Arany:

Az ellentmondásos bizonyítékok alapján az arany előnyei a bőrápolási termékekben nem széles körben elfogadottak.

Olivaolaj:

Míg az antioxidánsok az oxidatív stressz ellen küzdenek a sejtek megfiatalítása és a toxinok eltávolítása érdekében, az olívaolajban található fenolok javítják a bőr rugalmasságát és megelőzik a ráncok képződését.

Ginseng gyökér:

A revitalizáló tulajdonságokról ismert ginseng stimulálja a sejtek regenerálódását és javítja a rugalmasságot a sima, fiatalos bőrre. A bőrnek a környezeti szennyező anyagok eltávolításában történő támogatásával úgy tűnik, hogy a ginzeng késlelteti az öregedési folyamatot, és védelmet nyújt a napsugárzásnak.

Ginkgo kivonat:

Mint természetes fényvédő, a ginkgo csökkenti a napsütés által okozott károkat, miközben csökkenti a gyulladást az egészségesebb bőrért. Sok kozmetikai termékben népszerű, ez a kivonat általában az öregedés jeleinek csökkentésére szolgál, és úgy tűnik, hogy enyhíti a bőr tónusát.

Kalcium:

Azáltal, hogy növeli a sejtek regenerálódásának és a halott bőrsejtek eltávolításának sebességét, a kalcium elősegíti a fiatalabb kinézetű bőrt. Ez erősíti a bőrsejteket a jobb szilárdság érdekében.

Royal Gold Mask Árképzés

Egy cső 58 dollárért áll rendelkezésre, egyszerűen töltse ki az online megrendelőlapot nevével és telefonszámával.

Használná a Royal Gold Mask szolgáltatást?

Az arany nanorészecskék előnyeinek ellentmondásos természetéből adódóan a fogyasztók több információt tudnak gyűjteni a termékről, amit meg lehet tenni

About Bogdán Dorka 503 Articles
Kevesen ismerik az igazi Bogdán Dorka-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*