Hírek

Silane Guard – folyékony üveg, ár, vásárlás most, ahol vásárolni, megjegyzéseket,

Japán álltal Guard nemcsak polírozza a felületet az autó. A forradalmian új készítmény megvédi fényezést a karcolásoktól és külső romboló hatások, például ütések kövek, faágak és egyéb dolgok. Ez különösen a termék ad sugárzó fény a test nem marad hosszú ideig – legfeljebb 1 éves! Is létrehozott egy erős vízlepergető hatású. A szilárd, szerves polimer film, erősített szilícium-dioxid, megvédi a karcolásoktól során mechanikai és kézi tisztítás. Wilson Gard védi fényezést a káros vegyi anyagok és a só reagensek télen, valamint samponok nagy mennyiségű lúg az érintés autómosók. Vízüveg szilán Guard lehet alkalmazni autók minden színben, beleértve fémes és gyöngy. Eredeti technológia lehetővé tette, hogy megteremtse a készítmény egykomponensű és nagyon könnyen használható. Látni lehetett látványos fotó és videó fórumok autóipari témák, amelyek ábrázolják a test használat után.

Vélemények az orvosok és más vevők álltal Guard

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

A Way, azt javaslom, olvassa el az értékelés neves orvosok és a valódi emberek, ami az általunk gyűjtött. Talán nyomja, hogy vásároljon.

 • Vízüveg korszerű módja, hogy megvédje az autó
 • A cikket a blog a Motorist: “Tesztelés folyékony üveg Brilliance V5”

Előnyei alapok álltal Guard

 1. Kisegítő. Az ár egy csomag ezen folyékony üveg hasonló a költségek doboz kávét.
 2. Biztonság. Az eljárás a helyreállítására fényezés könnyen végzi magát a saját garázsban vagy udvarban. Csak akkor kell, hogy gondosan kövesse az egyszerű használati utasítást álltal Guard nem igényel speciális ismereteket és készségeket, a behajtási eljárás képes kezelni szinte minden autós.
 3. A sebesség a kívánt eredmény elérése. Miután csak egy kezelés akkor az autó fényes, csillogó.
 4. álltal Guard megtartja jó kinézetű autó majdnem 12 hónap alatt! A bevonat véd eső, hó, szél, alacsony hőmérsékleten, vegyi anyagok, nap, só.
 5. Volume 95 ml elegendő ahhoz, hogy egy személygépkocsi, mikrobusz vagy terepjáró.
 6. OL> Read is: Cope ha Renumax karcolások az autó?

  eltérően álltal Guard a hagyományos módon történő polírozás számos hátránya van:

  1. Költség. Ezek költsége akár ….
  2. Vannak a kockázatokat. Recovery LCP egy meglehetősen kényes eljárás. Nincs garancia arra, hogy a polírozás fogja elvégezni szakképzett mester, a végén a szervezetben okozhat több kárt.
  3. Töltött sok időt. Visszaállítása fényezés autójavítás több hónapot vesz igénybe. Ekkor meg kell találni más módon a közlekedés, például az utazás tömegközlekedéssel és türelmesen várni, amíg az autó fog működni.
  4. OL>

   Akció álltal Guard

   1. alkalmazzon folyékony üveg felületére az autó szilán Guard a szervezetben.
   2. A szalag tapad, és azonnal adja a bevonat egy izzó pillantást.
   3. Továbbá, annak összetétele létrehoz egy hidrofób hatást, védi a gépkocsi romboló nedvességtől.
   4. A maximális védő hatását a szilán Guard érjük alkalmazása után több rétegben. A több rétegű lengyel álltal Guard alkalmazzák, a hosszabb az autó, akkor meg kellett állni a garázsban. 10 réteg szükséges, akár három napon. Egy csomag szükséges eszközöket alkalmazni 1-2 rétegben. Az ára folyékony üveg álltal Guard nagyon kedvező, meg lehet vásárolni több csomag!
   5. OL>

    Ennek eredményeként a fényezők:

    A hidrofób bevonatot ad szilícium-dioxid. A víz egyszerűen taszítja őket finoman gördül le a felületet az autó, így a vízkő és a foltok. A polimer teszi a védőfóliát rendkívül egyszerű alkalmazása és elég rugalmas. Hála neki, ragasztás még egy gyerek is megbirkózik.

    Használat instructionsSilane Guard

    1. Mossuk ki a kocsiból, és tisztítsa meg a felületet.
    2. Vegyünk egy szivacsot, és áztassa a megoldás álltal Guard.
    3. a készítményt a felületre könnyedén, nem dörzsölés. Fordítson különös figyelmet ennek a követelménynek: a tagok nem kell dörzsölni, csak alkalmazni, hogy a tetején!
    4. várjon 5-10 percig száradni.
    5. Törölje le egy tiszta ruhával (ismét nincs nyomás).
    6. Alkalmazás a második és a következő rétegek időközönként a másfél óra.
    7. OL>

     Hol lehet vásárolni álltal Guard?

     Willson álltal Guard csak akkor lehet megvásárolni a gyártó közvetlenül. Más helyeken, hogy megtalálja a hamisított. Abban a pillanatban a hivatalos honlapján (itt van), ahol megrendeli a szerszám van eladó és megvásárolhatók csökkentett áron. Most, hogy az ár csak … Megrendeléshez, kérjük, töltse ki az űrlapot, írja be a telefonszámát és nevét. Ezt követően, akkor kap egy hívást értékesítési és adja meg a címet, amelyre szeretné, hogy adja ki a szerszámot, és válaszoljon a kérdésekre is választ kaphat. Ezen kívül a honlapon megtalálható a valós vásárlói vélemények a használatát Szilánfunkciós Guard.

     Tedd rendelje meg most!

     Figyelem

     Ne lélegezzük be vagy italt. Bőrbetegségek – használjon kesztyűt. Gyerekektől távol tartandó. Hogy megakadályozzuk a tüzet. Abban az esetben, lenyelt – sürgős orvoshoz. Való érintkezés esetén a szemet őket legalább 15 percig. Meg kell használni a álltal Guard csak az utasítások. A terméket kizárólag a festett felület. A készítményt kell alkalmazni védett helyeken a portól és a napfény. Ne használjon túl hideg helyen.

     Azt szintén nem kell alkalmazni a műanyag, gumi, lökhárító, króm és gumi alkatrészek, lámpák, üveg. Abban az esetben, velük a kapcsolatot – törölje le nedves ruhával. Alkalmazása után a készítményt a test meg kell kezdeni raspolirovka. Alkalmazása kellően szellőztetett helyiségekben. Miután a tartály kinyitása egy kémiai reakció, ha nyitott nem tárolható hosszú ideig. A megmaradt folyadékot egy rövid idő után, már nem lehet használni. Meg kell tárolni álltal Guard alatti hőmérsékleten 40 fok. Annak megakadályozása érdekében hűtés és hogy elkerüljék a közvetlen napfény.

     Lásd még: át kivehető újrahasználható tonizáló Tonic M

     Következtetés

     2015 híres japán cég Willson kiadott egy új egykomponensű szilán lengyel őrség. 5 éve a kiemelt termék Body Guard Glass hogy inkább megszerezni autósok világszerte, már nyert kultikus státuszt. Mik az előnyei Szilánfunkciós őr előtt a klasszikus eszköze?

     Az a tény, hogy a Willson cég nőtte ki magát, mint olyan szervezet, amely rendkívül érzékeny a vélemények az ügyfelek. Az egyetlen kis hátránya a termék Body Guard Glass szerint az észrevételeket a rajongók a márka, az a tény, hogy a szerszám kétkomponensű, és nem lehet tárolni hosszú ideig. Ez a körülmény lehetetlenné teszi, hogy újrahasznosítják a gépkocsi bizonyos idő múlva, és az áramlási sebesség gyakran kisebb, mint a csomagoláson feltüntetett.

     Vélemények az orvosok és más vevők

     A Way, azt javaslom, olvassa el az értékelés neves orvosok és a valódi emberek, ami az általunk gyűjtött. Talán nyomja, hogy vásároljon.

 • A naplót Drive2.ru Vízüveg korszerű módja, hogy megvédje az autó
 • A cikket a blog a Motorist: “Tesztelés folyékony üveg Brilliance V5”

Hol kapható?

Emlékezz !!! Meg fogja találni a szerszámot tárolja. Az eredeti termék csak akkor lehet megvásárolni a gyártó honlapján! Ez lehetővé teszi, hogy a vállalat folyamatosan figyeli a termék minőségét, az ár és persze a felhasználói értékeléseket.

A vásárlási folyamat nem fog meg sok időt. Egyszerűen töltse ki a megrendelőlapot, és várja a csomagot.

Tovább a hivatalos сайтsilaneguard.com

Bogdán Dorka

Kevesen ismerik az igazi Bogdán Dorka-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat.

You may also like...