Tinedol

[Total: 0    Average: 0/5]

Mi az?

A Tinedol egy helyi hatású gyógyhatású készítmény, amely a lábakhoz kenőcs formájában van, amely a gomba, a szag és a viszketés ellen hat. A szabadalmaztatott aktív összetétel összetételében természetes összetevők: Climbazole, Farnesol Tinedol, illóolajok és vitaminok. A gyártó különös figyelmet fordít a Tinedol újdonságára és hatékonyságára, és segít a kenőcsnek a különböző etiológiájú szögek és lábak mikózisának ellen. A létesítmény átadta a szükséges tanulmányokat, minőségi bizonyítvánnyal rendelkezik

Szerkezet

A kenőcs összetétele és összetétele a következők: Climbazole és Farnesol Tinedol, amelyek megölik a gomba; A Tinedol tartalmaz növényi illóolajokat, viaszt, glicerint, lanolint, lágyítja a lábak bőrét és jobban behatolja a kenőcsöt; E-vitamin – táplálékhoz, kiküszöböli a hámlasztást és a bőr hosszú távú hidratálását; A borsmenta illóolaj hűti a fáradt lábakat, frissíti és kellemes illatot ad. Nincs semmi fölösleges és drága kenőcs, de ezzel egyidejűleg ez a kompozíció elegendő ahhoz, hogy hatékonyan ellensúlyozza a gombát és az okozta kellemetlen tüneteket.

Használati útmutató

A gyártók a terméket kényelmes csövekbe csomagolják, és a doboznak tartalmaznia kell a Tinedol kenőcs használatára vonatkozó utasításokat. Ha követi az utasításokat, a kezelés így néz ki: Naponta 2 alkalommal alkalmazza a terméket a száraz bőrön. Törölje teljesen felszívódva. Ne öblítsd.

Hogyan működik?

A Tinedol kenőcs minden összetevője pozitívan hat a gyógyulási folyamatra és jelentősen felgyorsítja. Az eszköz elve: A bőr és a köröm lágyul, a penetráló képesség megnövekszik (a kenőcs elnyeli és mélyen cselekszik). Ezt elősegíti a lanolin, a glicerin és a viasz, amelyek a termék részét képezik; A hornyos bőr gyorsabban pattan, felgyorsítja a gomba eltávolításának folyamatát. A hatást olajok és E-vitamin eredményezi; A repedések ugyanazon E-vitamin miatt gyógyulnak, ami azt jelenti, hogy a gombának nincs ideje szaporodni bennük; Az irritált bőr nyugtat le, a viszketés az illóolajok miatt eltűnik, amelyek gyulladáscsökkentő és hűtő hatásúak; A szaga megszűnik a blokkolás és a túlzott izzadás kiküszöbölése miatt. A hatást menta illóolajjal érik el; A gomba két komponens miatt elpusztul: a Farnezola Tinedol és a Klimbazol.

About Bogdán Dorka 364 Articles
Kevesen ismerik az igazi Bogdán Dorka-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*