ZeroSmoke

[Total:    Average: /5]

ZeroSmoke – hagyja el a dohányzást és kezdjen élni

A Zerosmoke biztonságos terápiát nyújt mindazoknak, akik a dohányzásról lemondanak.
Két biomassza mágnest kell elhelyezni egy pontos pontra a külső fülben. A mindennapos tevékenységekhez csak a mágneset helyezheti a fülébe. Ez csökkenti drasztikusan a dohányzás vágyát.

ZeroSmoke összetevők

Mivel a Zerosmoke-t nem fogyasztják, nincs összetevő listája. A nulla füstkészlet biomágnesek 24 karátos arannyal vannak bevonva, biztosítva, hogy azok az emberek, akik allergiásak az olcsóbb fémekre, kevésbé hajlamosak arra, hogy a mágnesek tapasztalatai alapján bőrre reagáljanak.

Miért különböznek ZeroSmoke az összes többi terméktől?

A ZeroSmoke két biomassza mágnes használatát teszi lehetővé. A következő előnyök a ZeroSmoke hatékony kezelését teszik lehetővé a dohányzás megszüntetése érdekében.

  • Nagyobb sikerességgel rendelkezik, mint más jogorvoslatok.
  • Természetesebb gyógymód. Nem tartalmaz vegyszereket és allergén komponenseket.
  • Nem íny vagy tabletta, amit naponta elfelejthet.
  • Jön egy életre szóló készlet. Nem kell vásárolnia a kínálatot minden héten.
  • Ez egy bolondbiztos kezelés. Használja ujjait a mágnesek felosztására.
  • Nem ad hamis ígéreteket, és nem éri fel a reményeket.
  • Remek termék, ha kipróbálod, ha elveszítetted a reményedet a dohányzásról való leszokáshoz.

A ZeroSmoke mágnesek kihasználása

A Zerosmoke nem kopik ki, vagy nincs szüksége semmilyen későbbi tartozékra, így az eredeti termék beérkezését követően semmit sem kell rendelni. A biomassza mágneseket naponta három-négy órára kell viselni, általában napi néhány órára, majd néhány órával később a nap folyamán. Kezdetben a mágnesek a bal fültől vannak elhelyezve; azonban, ha a fül nyersvé válik, a mágneseket egy másik fülre lehet átkapcsolni.
A vállalat kijelenti, hogy a Zerosmoke-t nem szabad olyan pacemakerrel, defibrillátorral, beültetett inzulin pumpával vagy más elektro-orvosi eszközzel használni, ha a Zerosmoke mágneses tulajdonságai zavarják az eszközök működését. Ráadásul az anyák nem várják a Zerosmoke alkalmazását.

Vásároljon ZeroSmoke-t

A rendszer a gyártó weboldalán, társult weboldalakon keresztül és díjmentesen hívható telefonszámon keresztül szerezhető be. Míg a program visszaállítja a $ 39,95-t és a 6,95 dolláros szállítást, a gyártó 14 napos ingyenes próbaajánlatot kínál. Az ügyfelek csak 6,95 dolláros szállítási díjat fizetnek (vagy 16,95 dollárt Kanadába), és díjmentesen vásárolják meg a terméket és a kézikönyvet. Abban az esetben, ha a terméket 18 napon belül nem adják vissza (4 napot engednek a szállításért), akkor a Zerosmoke a teljes kártyát a teljes 39,95 dollárért terheli.
A vállalat 30 napos garanciát kínál, melynek során a nem teljesített ügyfelek 1 hónapon belül visszaküldhetik az elemet a teljes visszatérítésért, kevesebb szállítási díjért. Ezenkívül egyedülálló ajánlat a díjmentes telefonos megrendelő rendszeren keresztül, ahol az ügyfelek egy második Zerosmoke eszközt vásárolhatnak egy haverhoz vagy egy rokonhoz.

Átverés?

Számos panasz érkezik az ügyfelektől a 14 napos ingyenes próbaidőszak kapcsán. Számos embert már felszámoltunk a teljes 39,95 dolláros plusz kiszállításért, ha megpróbálták megrendelni a Zerosmoke-t a 14 napos ingyenes próba használatával, és néha még látni is kellett a teljes díjat a kártyakezelési nyilatkozathoz, mielőtt a termék ténylegesen kézbesítené. Sok olyan oldal van az interneten, amely a “Zero Smoke Scam” elnevezéssel foglalkozik.

Következtetés

A ZeroSmoke használata nem okoz mellékhatásokat. Szuper könnyű használni, nem okoz gondot naponta. Ha szereted a fokozatos, de még hatékonyabb módszert a dohányzás csökkentésére vagy megszüntetésére, akkor próbáld ki a ZeroSmoke számos előnyét.

About Bogdán Dorka 503 Articles
Kevesen ismerik az igazi Bogdán Dorka-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*